reklama
to chyba wyprzedaz...a Pati glowkuje, czy skorzystac tak?
ja dostalam od kolezanek kase na urodziny i nie moge sie doczekac sposobnosci pojscia na zakupy sama bez dzieci i kupienia sobie czegos nowego...a najlepiej wydalabym je na tatuaz...ale moj A. gada mi, gdera, ...i zniecheca
ja dostalam od kolezanek kase na urodziny i nie moge sie doczekac sposobnosci pojscia na zakupy sama bez dzieci i kupienia sobie czegos nowego...a najlepiej wydalabym je na tatuaz...ale moj A. gada mi, gdera, ...i zniecheca
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Taaak ,taka fajna przecena :-)
No i Moncler -mmm-zawsze chcialam miec ich kurtke
Rusia super ze dostalas kase-ja najlepiej tez lubie-mozna zaszalec i obkpic sie w co sie Tobie podoba naj ))
No i Moncler -mmm-zawsze chcialam miec ich kurtke
Rusia super ze dostalas kase-ja najlepiej tez lubie-mozna zaszalec i obkpic sie w co sie Tobie podoba naj ))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kurteczka świetna Pati skusiłabym sie na nią , ja ytez szukam ale bardzie takiej sportowo spacerowej do latania koło domu z kijakmi do nordica
Rusia ja sie czaje na tatuaz juz przynajmniej z 10 lat:-) i raz nawet juz z fotela ucieklam.... a gdzie chcesz tatooo?
Rusia ja sie czaje na tatuaz juz przynajmniej z 10 lat:-) i raz nawet juz z fotela ucieklam.... a gdzie chcesz tatooo?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jakos tak nie wiem w sumie ale kiedys nadejdzie ten dzień
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja zaczelam tez sie czaic na tatoo...i kto wie moze juz niebawem...ale ja chce miec male ,symboliczne,ladna trzcianka napisane Noemi i moze date jej ur. w okolicach nadgarstka...czarnym kolorem
A kurtka wlasnie zakupiona
A kurtka wlasnie zakupiona
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati kolor taki jak na zdjęciu z linka? czy inny?
Mój tatuaz bedzie duzy w okolicach pasa na plecach
Mój tatuaz bedzie duzy w okolicach pasa na plecach
Podziel się: