Helol!
dawno mnie tu nie bylo, bo ja juz dogorywajaca i energii na pisanie brak...
z tego co pamietam to ogarne na szybko, u mnie zakupy na porod na calego + prezentow imieninowo ( dzis imieniny synka, urodzinowo-gwiazdkowych), pozniej nie bed emiec sily na to...
mlodemu : stos ksiazek ( to juz jest choroba !!!), puzzle Djeco, pieczatki barbapapa, duze pudlo lego "uzupelniaczy", dojda jeszcze duplo cars i playmobile, playmobile : strazacy ( do babcia wyjela banknocik z portfela hehe), od nas na imieny rycerze playmobil,
czapka szalik peruwianski z warkoczami ( warkocz odpadl w pierwszy dzien noszenia w skzole, nie wiem w jakich okolicznosciach ale jak na moje to ktos solidnie pociagnal...)
elegancki sweter ( na wizyte fotografa w szkole
bo na codzien to u nas raczej wygodne luzne bluzy, a nie swetry i koszule
bejbikowi niespodziance : smoki avent, kosmetyki mustela i po raz 1szy bede probowac balsamu Uriage, zobaczymy... kilka pizamek welurkowych ( jednak sie skusilam..; ehhhh)
pizamka POLARKOWA cieplunia taka ze sama bym taka chciala
zyrafka FP
2 mebelki na ciuszki + lampka ( lampka sie zbila zaraz po wejsciu do domu...)
pampersy i inne higieniczne *******ki, wczoraj zamowilam z Moulin Roty : ochraniacz przeslodki na ksiazeczke zdrowia, maskotke-pozytywke i maskotke-przytulanke ( beda na gwiazdke zeby mlody sie nie pytal dlaczego bejbik nic nie dostal od gwiazdora
)
a o sobie ostatnio bardzo mocno zapominam....
zakupilam eau de parfum kenzo flower (powrot po roku lub wiecje przerwy), zawsze mnie bierze na zmiany w ciazy i okolicach porodu
ADIDASki cale czarne, i oliwke BIo na rozstepy... i wsio
aha i dzis zamowilam na wyprzedazy internetowej kilka form do ciast
okragle, choinke, podluzne na cake'a, male na pierniczki, okragle na tarte i kilka innych...
tylko jeden maly szczegol pozostal do opracowania :!
MUSZE SIE NAUCZYC PIEC TARTE CAKE'a I PIERNICZKI
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pati : kurtka super, peikna piekna piekna !!!!! zazdroszcze ci tego Montcelr'a... ja od 2 lat sie czaje,n ale sie nie odwaze, bo w tym chorym kraju niestety takich promocji fajnych nie robia a i ceny wyjsciowe sa wyzsze... jedna wielka CHA-MO-WA
niezle z tymi fotelami i tatoo... ja juz w takim razie nie pojde nigdy sie tatuowac, porzucam idee 3go bejbika!!!!!
aha dziewczyny pytanie z innej beczki : czy ktoras rodzila przez CC ?????????????
pozdrowionka !!!!