reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

taka jak na focie...czarna juz mama...a takiej jeszcze nie mialam..wogole nie mialam jeszcze takiej kurtki z prawdziwego zdazenia-hahaha no ze piora,prawdziwe futro itd :-D jezu Dzoana jak mnie spotka to mnie opierdoczy napewno!!!! fuck!! :-D

reklama
ja tatuaz chce albo na karku, albo na prawej kostce, dwa motyle-czarne sredniej wielkosci
ja juz dwa razy przekladalam date tatoo, bo dwa razy zaszlam w ciaze:-D:-D:-D

ooooo Rusia to moze trzecie bedzie jak siadziesz na fotel:-D

Mój fotel w pracy był taki magiczny bo dwie laski które na nim siadły jak byłam w ciazy to w krótkim czasie potem tez zaszły:szok:

haha-kupilam sobie cieply szlafrok bo u mojej ammy centralne ogrzewanie i trzeba palic w kotlowni zeby bylo cieplo na caly dom...wiec poranki bywaja malo przyjemne ;))))

Oj Rusia nie przesadzaj ładne ci dzieciatka wychodzą:szok::-D:szok:

Hmmmm facetom to nie wiem, ale u nas w pracy jest pewna prawidłowość dziewczynom z firmy rodza sie synowie facetom córki:szok:

reklama
Helol!
dawno mnie tu nie bylo, bo ja juz dogorywajaca i energii na pisanie brak...
z tego co pamietam to ogarne na szybko, u mnie zakupy na porod na calego + prezentow imieninowo ( dzis imieniny synka, urodzinowo-gwiazdkowych), pozniej nie bed emiec sily na to...

mlodemu : stos ksiazek ( to juz jest choroba !!!), puzzle Djeco, pieczatki barbapapa, duze pudlo lego "uzupelniaczy", dojda jeszcze duplo cars i playmobile, playmobile : strazacy ( do babcia wyjela banknocik z portfela hehe), od nas na imieny rycerze playmobil,
czapka szalik peruwianski z warkoczami ( warkocz odpadl w pierwszy dzien noszenia w skzole, nie wiem w jakich okolicznosciach ale jak na moje to ktos solidnie pociagnal...)
elegancki sweter ( na wizyte fotografa w szkole ;) bo na codzien to u nas raczej wygodne luzne bluzy, a nie swetry i koszule :)

bejbikowi niespodziance : smoki avent, kosmetyki mustela i po raz 1szy bede probowac balsamu Uriage, zobaczymy... kilka pizamek welurkowych ( jednak sie skusilam..; ehhhh)
pizamka POLARKOWA cieplunia taka ze sama bym taka chciala :)
zyrafka FP
2 mebelki na ciuszki + lampka ( lampka sie zbila zaraz po wejsciu do domu...)
pampersy i inne higieniczne *******ki, wczoraj zamowilam z Moulin Roty : ochraniacz przeslodki na ksiazeczke zdrowia, maskotke-pozytywke i maskotke-przytulanke ( beda na gwiazdke zeby mlody sie nie pytal dlaczego bejbik nic nie dostal od gwiazdora ;) )

a o sobie ostatnio bardzo mocno zapominam....
zakupilam eau de parfum kenzo flower (powrot po roku lub wiecje przerwy), zawsze mnie bierze na zmiany w ciazy i okolicach porodu :)
ADIDASki cale czarne, i oliwke BIo na rozstepy... i wsio
aha i dzis zamowilam na wyprzedazy internetowej kilka form do ciast
okragle, choinke, podluzne na cake'a, male na pierniczki, okragle na tarte i kilka innych...
tylko jeden maly szczegol pozostal do opracowania :!
MUSZE SIE NAUCZYC PIEC TARTE CAKE'a I PIERNICZKI :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pati : kurtka super, peikna piekna piekna !!!!! zazdroszcze ci tego Montcelr'a... ja od 2 lat sie czaje,n ale sie nie odwaze, bo w tym chorym kraju niestety takich promocji fajnych nie robia a i ceny wyjsciowe sa wyzsze... jedna wielka CHA-MO-WA :(

niezle z tymi fotelami i tatoo... ja juz w takim razie nie pojde nigdy sie tatuowac, porzucam idee 3go bejbika!!!!!

aha dziewczyny pytanie z innej beczki : czy ktoras rodzila przez CC ?????????????

pozdrowionka !!!!

Do góry