reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok :))))))))))))))))))))))))))))))
uwielbiam bizuterie dla dzieci, teraz takie piekne rzeczy robia....!!! no a ja dla leopoldka to nie za bardzo mam co wybierac ;) hihihiihihihihihi

nie uwierzysz! wiedzialam ze jak cos odp to bedzie beka i myslalam wlasnie o zlotym sygnecie, takim na najmniejsyz paluszek!!!!!!!! hahahahahahha
O- NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee :-)

A swoja droga to co myslicie o meskiej bizuterii?
Ja osobiscie toleruje zegarki,obraczki i spinki do koszul:-) Znow klasyczna nuda he he.... choc fakt, ze niektorym nieco wiecej tez uroku dodaje...ale tu wiek ma swoje prawa (mlody rzemyk, stary laska;-) :-))

cicha : kocham twoja "nude" bo jestes tak samo klasyczna i nudna jak ja :) identycznie :)))
meskiej bizuterii nie trawie, pati mnie tym sygnetem fizycznie zniesmaczyla :)
toleruje zegarki - i to tez klasyczne porzadne "proste", spinki do koszul ( choc wole materialowe kulki niz typowe blyszczace) no i jedyna dopusczalna bizuteria na rece, palcu jest ...OBRACZKA :) zwykla, skromna, bez zadnych slaczkow wyryc i innych bajerow :) biale zloto tudziez platynka :) ewentualnie zolte zloto, ale BEZ OZDOB!

lancuszkow nie trawie zwlascza na golym nadmuchanym torsie :) a z kolczykiem u faceta zrobilabym to co wyzej napisalam co u dziecka wprawia mnie w fobie ;)

spinki do krawatow? to sie jeszcze w tych czasach nosi????????? :-D

Ja uwielbiam u faceta takie zemykowe branzolety-teraz bardzo modne,badz "niesmierterlniki",koraliki,a niektorym to i rozaniec pasuje :) tez ostatnio modny...obraczki lubie u facetow tez... :) sygnetow nietrawie ;-) ale nie do kazdego mezczyzny pasuje bizuteria/ozdoby- niektorzy poprostu w tym smiesznie wygladaja :) zegarki jaknajbardziej tak-w roznym stylu-kwadratowe,na srebrnych branzoletach,na skorzanym pasku-czego niezbyt lubie to zlota...tego zoltego...

pati : posiusiam sie !!!!! miej na wzglecie wrazliwy pecherz ciezarnej :)
nie spinki do KRAWATOW ! hahahahahahahhahaha ale do KOSZUL !!!! w te dziurki przy rekawach, kojarzysz????? dobre !!! :-D

a bizuteria nie kazdemu pasuje to na 100% ja mojego sobie okularnika z bransoletami i zlotym lancuchem nie wyobrazam*za to chcialabym zobaczyc rekacje w jego pracy jakby wyskoczylz rzemykami lub lancuchem wlasnie widocznym spod koszuli :))))

a tak a propos mojego to dzis by prawie w De utknal, mieli problem lufhtansa we frankfiruce ale juz wyladowalw marsylii i jedzie :)
zmykam!!!! papatki i milego weekendu zycze!

HAHAHAHA NIE WIEM CZEMU JA TO TAK SKOJAZYLAM .-d A SPINKI NAWET DO KOSZUL-hmmm-chyba juz niezbyt-jak juz to moze na jakies wesele...no i nie mowie o rzemykach do bialej koszuli... :) lancuchow nie lubie ;)

reklama
pati : dobre to bylo !!! :) takie 2 szerokie poprzecznie na krawacie z zoltego zlota hahahaha :)
spinki lubie ale takie naprawde "classe" a nie byle jakie, bo ogolnie blyskotki u faceta mi daja po oczach
a najbardziej to lubie kulki materialowe takie roznokolowe bardzo nowocz, bo oesnie to wyglada uwielbiam :))))
w sumie wiekszosc 30-40 latkow dzisiaj raczej takie nosi

tym razem juz uciekam, F. bedzie za pare min, korek ich przytrzymal ale juz sa pod naszym villagem :)
papatki

Do góry