reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
U mnie tez w pudeleczku z biuteria przybylo: maz zaszalal i kupil mi naszyjnik z perel tajskich:-) Ja strasznie lubie ciemne perly i taki byl juz dluzszy czas na liscie zyczen.

Pandora tez mi sie w miare podoba...sama ide jest fajna bo zawsze to jednakcos osobistego mozna sobie zbudowac. Na ostatnich wakacjach nawet robilam przymiarki do bransoletki ale jakos tak przeszlo smakiem. Za to ostatnio zachwycam sie kolorowymi cudenkami z Pomellato:tak: Slabosc do koloru mam juz od dobrych kilku lat bo pamietach jak w czasach studenckich podziwialam w witrynie kolorowe pierscionki od Gianfranco Bigli. A najzabawniejsze, ze sama nosze tylko biale zloto/platyne i szarosci:-)

Ostatnia edycja:
Cicha fajne te rzeczy ale raczej mi do Ciebie nie pasują bardziej do Pati;)

POMELLATO

Ja srebrną mam tylko Pandore wisiorek z koralikami na rzemyku bo złota była troche nie teges w cenie.
A jakie te perły dawaj tu zdjęcie;)

Sylka dlatego glownie podziwiam.... ale przyznam, ze taki pierscionek z kolekcji capri bym sobie sprawila..czyli czysto przejzysty z blekitnym kamieniem.... :-) Zloto (to zolte) raczej nie wczodzi w gre i siebie w tym nie widze...ale piekne sa te rzeczy. Jakbym na nadmiar gotowki narzekala to bym sobie pewnie kupila i podziwiala zamiast nosic he he..
Sylka a perly normalne..caly sznur szarych z lekkim odcieniem szaro/zielono/bordowym... ale takim niewyraznym. No i nie sa super regularne... Na co dzien nosze jedna szara, ktora maz mi kiedys kupil jako przedsmak calosci (taka z serii 'pearls in motion'). I przyznam, ze te pojedyncza bardzo lubie :-)

Sylka nawet nie wiem czy lubie bo ja ogolnie nie jestem typem, ktory sie bizuteria nadmiernie interesuje i ma w szkatulce cos na kazda okazje. Ogolnie jednak lubie jak ktos tak nosi, potrafi znalec i dobrac cos do siebie. I te 'nieszlachetne' rzeczy czesto sa naprawde fajne ale ja zasadniczo nosze niewiele bizuterii i niewiele jej mam. To co mam jest tez raczej ponadczasowe i raczej'porzadne':-) he he jak przeczytalam co napisalam to pomyslalam, ze chyba dosc nudna jestem w tym wzgledzie....ale jak cos mi juz wpadnie w oko to raczej na wieki..i tylko okazje trzeba znalezc do zakupu:-)

pati pokaz kolczyki!!! uwielbiam svarowskiego :)))) i widze ze nie jestem sama :) ja gl; lubie ich wisiorki, kolczyki mniej, bo wogole rzadko nosze a jak juz to najczesciej perelki :)

cicha!!!!!!!!!!!!!!! nie kus tymi perlami!!!! ja tez uwielbiam a tu caly sznur Mmmmmm :)))))) POKAZESZ NASZYJNIK? :):-)

ja mam taki perlowy pierscionek ale tylko z 1 perla:
Bague Perle Caviar, Or Blanc, Perle Grise Mauboussin
i bardzo bym chciala do kompletu naszyjnik i kolczyki...ale chyba narazie musze dac sobie spokoj ;)
tak wygladaja kolczyki i wisior :
Pendentif Perle Caviar, Or Blanc, Perle Grise Mauboussin

Boucles d'Oreilles Perle Caviar, Or Blanc, Perle Grise Mauboussin

Ogolnie to to nie jets typowy styl mauboussin ale ja lubie, typowy dla tej marki to raczej duze pierscienie, duze kamienie i diamenty wokol. aha no i wlasnie kolorowe czesto. a na dzien matki mialam wziac takie cos ale sie rozmyslilam :
Bague Petite Rose D'Amour, Or Blanc, Saphir Rose Mauboussin
w sumie na moja reke byl za duzy no i upatrzylam sobie w zamian torebke :)

ps. cicha nie jetses nudna ja tez tak mam, lubie bizuterie z szlachetnych kamieni, taka kotra zachowujesz 30 lat a pozniej oddajesz corce... jelsi masz corke :)
albo synowej
poprawka : nie synowej nie, sprzedajesz :)

a o takim marze jesli nadejdzie dzien w ktorym mojego wyrzuca z roboty :)
http://www.mauboussin.fr/collection...acre-blanche.2917_24__1.php?sid=4e0dbd2722222

http://www.mauboussin.fr/collection...c,saphir-rose.2940_4__1.php?sid=4e0dbd2722222 (lub z niebieskim oczkiem) :)))

Ostatnia edycja:
pol roczku :) na mikolaja dostala :-) a mlodej kupilam motylki swarovskiego-rozowe...ale nie chce mi sie szukac... pierscionek w moim guscie bylöby ten o ktorym marzysz tylko bez tej masy perlowej czy co tam jest-gdyby byl calyyyy wysadzany diamencikami :))) uwielbiam duze i swiecace pierscienie-obraczki :)

reklama
pati : wiem ze lubisz duze i swiecoce sroko ty :))))
a kolczyczki fajne :)))) lubie rozowy i brazowy odcien svarowskiego :) taki ten jasny braz, czaisz?

a pwoiedz noemi jak miala pol roku to nie ciagnela sie za te kolczyki???? nie baals sie ze rozerwie ucho? czy nie czaila ze wogole cos w uszach miala? bo ja sie tego boje... normalnie mam fobie i filmy przed oczami dziecka ktore ciagnie siebie (lub mnie hehe) za kolczyk i rozyrwa ucho w dol..... yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :szok::-D

Do góry