reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Sylka na urlop sie wybierasz czy mala przerwe w pracy robisz?

Ja sie powinnam po jakies szorty i bielizne wybrac ale przez te upaly mi sie nie chce.
No i po farbe i materialy do domu....ale jak powyzej... moze pod koniec tygodnia wyskocze bo ma byc zalamanie pogody wiec bedzie lepiej.

No i jeszcze pytanie: gdzie kupujecie stroje kapielowe?

reklama
ja stroje przeważnie w outlet zimą;) najlepiej lubie te od Gideon Oberson, albo Freya i FauveLisca

Cicha ja tez muszę farbe kupić do malowania przedpokoju i korę do ogrodu ale ze takich zakupów nienawidzę wiec ciągle odwlekam i wymyslam wymówki.

Dzisiaj sister ma urodziny wiec wymówka jest;)

dzisiaj bylam na zakupach - wielki kij mi sie cokolwiek chcialo, bo upal...kupilam Gracjanowi sandaly, sobie szary top i branzoletke ...wsio

my mielismy wczoraj malowanie sypialni...niby nic tam nie byloa kurde jak zaczeli wynosic duperele to cale mieszkanie jakby tajfun w obroty wzial..do tego te wszystkie tasmy,folie itd.masakra...ale sypialnia wymalowana :) teraz potrzebuje komode nowa i plazme :) a z zakupowto nowe przescieradla musialam kupic :) kieliszki do wina, duze filizanki/kubki z podstawka :) kwiaty,podstawki w fiolecie do kuchni,swiece zapachowe itp :) kuchnie nam malowal kolega pod nasza nieobecosc jak bylismy w bulgari...no i chcialam wszystko pod kolor calego mieszkania...czyli mam takie cappucino-brazik z fioletem ciemnym :)

zaciukam sie zaraz ! 4ty raz pisze tego posta a pierwszy byl dzis po poludniu - ciagle mi sie komp resetuje albo zacina i ja musze zresetowac! trafi mnie zaraz! musze obrac nowa taktyke! napisac zdanie wyslac, edytowac i tak co 1-2 zdania zeby nie musiec pisac od nowa :)

pati : fakjnie ze wam sie wakacje udaly, doczytalam opis :)
cappucino kolorek = :))) lubie takie :))))

rusia : fajny :)

cicha : zazdroszcze zakupow w usa, mi sie usr**lo :) maz anulowal delegacje czerwcowa, teraz leci do NY ale to nie to samo...nie te same outlety i przede wszystkim nie te same ceny... takze skrzydla mi podcialo ale juz sobie poprawilam humor zakupami na miejscu ;) :

wczoraj mlody dostal kilka ksiazeczek, przescieradlo, sztucce Barbapapa ( jest ta bajka u was?) a od babci dostal rowerek biegowy i kask :) i teraz mamy szal w domu, bo na dowrze 36 stopni i przed 18ta nie ma mowy o spacerkach!!!!
kupilam jeszcze dozownik do mleka bo mi sie kolorki sporobaly, o taki :
Boîte doseur de lait empilable sorbet - Beaba - pour enfant - Eveil et jeux

a sobie kilka kosmetykow :
-krem ktory bardzo lubie (zapach i teksture) :
Clarins Beauté - Multi-Active Jour Gelée lissante rides précoces Peaux Normales à Mixtes (Visage, Soins Multi-Actifs : Prévenir 30 ans + - Produit de beauté)

-peeling TAAJ http://www.pharmashopdiscount.com/taaj/21464-taaj-gommage-de-l-himalaya-vitalite-75ml.html

-peeling Carita :
http://www.nocibe.fr/gommage-douceur_9298.p.html

- do mycia buzki :
http://fr.marionnaud.ch/e_commerce/sensuel/kenzoki/kenzoki-sensuel-gelee-pulpeuse-l-eau-p-2331.htm

-pomadka anti uv :
http://fr.douglas-shop.com/douglas/Soins-Visage-L%25C3%25A8vres-Shiseido-The-Skincare-Soin-Traitant-Protecteur-L%C3%A8vres-SPF-10_productbrand_3000027161.html

i ide dlaej polowac bo na nocibé maja super promocje co lepsze to nawet -30% a restza -40% i pojedyncze nawet -50% :))))

Ostatnia edycja:
reklama
ja jeszcze ostatnio na lotniksu jak lecielismy i potem na powrocie kupilam sobie branzoletke Guess`a i mlodej kolczyki swarovskiego :) a jutro do pl.wiec moze cos sobie upatrze...mam ochote na jakis wielki swiecacy pierscionek :) i cos delikatnego na szyje :)))

Do góry