reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja tez Ziaje lubie.... krem oliwkowy, maslo i z tego co pamietam wczesniej byla tez seria mleczna (chyba na mleku kozim...taka biala i tez bardzo ok). Kremow do twarzy jeszcze nie uzywalam ale moze sie skusze na ten pod oczy :-)
Kupiłam krem pod oczy z bławatkiem z Ziaji, ale wolę AA. Z Ziaji za to świetny jest krem do stóp z kompleksem AHA, szczególnie dla suchej skóry.

reklama
kupilismy sobie wczoraj stroj hawajski :):) i 3 torebki:)))))) bo kupilam na wczorajsze ur., na piatkowe i sobie a co:p
sobie te : Fiorelli - SALE 70% off on Bags, Purses, Luggage, Laptop Bags - prawy gorny rog ...i kurcze- wlasnie patrze, ze przeplacilam, bo tez niby skorzystalam z przeceny z 49 f na 20f a tu ja maja za 15 f...a kijjjjjjj:/...hehehe

a kolezankom na urodziny z firmy vivienne westwood - jedna juz dostala i byla/jest bardzo zadowolona- mala czarno -biala

lubie duze torebki/torby, ale w zw. z tym, ze musze miec rece wolne, a i tak mam duza torbe do wozka ...to ostatnio preferuje takie na dlugim pasku i nie za duze, z przyczyn praktycznych;)

rusia : widze torebkowy telat, to co lubie :) hihihihihihihi
fajne takie wyprzedaze -70% :)))

a ja na wyprzedazach zakupilam 19 par skarpetek pumy (dla siebie i mlodego) i wczoraj nie wiem czy jets u was, ale wiem ze nie ma go w Pl, taki katalog wysylkowy La redoute :)
no to wlasnie zamowilam mega pake z tego la redoute wyszlo mnie prawie 200 euro ale wszystkie ciuszki byly za -60% i -70% wiec jak pomysle ile to wstepnie kosztowalo to jestem jeszcze bardziej zadowolona z zakupow :) na dodatek w przeciwienstwie do skarpetek nie bede czekac ok.3-4 tyg, tylko pake dostane juz w sobote po poludniu i tutaj :))))
zamowilam m.in. koszulki sobie, mlodemu duzo t hsirtow, sobie 3 czy 4 swetry, mlodmeu 2, 2 przescieradla, bielizne, spiworek, koszulke u tunike ciazowa, mlodmeu kurtke przeciwwiatrowke, spodnie, masa tego byla, teraz czekam na pake z niecierpliwoscia :)

rusia : masz gdzies foto tej torebki viv. westwood ???? :)

a ja torebki lubie duze glownie (ze wzgledow praktycznych) , ale lubie zmieniac style, formy, wiec i male, i kolorowe i klasyczne, i na ramie i przez ramie, i do trzymania raczkiw dloni :) moglabym miec ich tyle co pati butow ;)))

aha zapomnialam i jeszcze sobie bluze sportowa i kurtke mi sezonowke z Columbia zamowilam :) uwielbiam ta firme :))) tez przyjda dopiero za jakeis 3 tyg....

Ostatnia edycja:
Ojj Rusia na tej stronie kilka koperowek byloby moich i jeszcze ta w brazie calkiem na dole w pasku po srodku :)
torebki tez uwielbiam ale fakt faktem mam ich ciut mniej niz butow ;)
Chcialam dzis wyruszyc na zakupy ale pogoda do dupy.leje,wieje idz pan w pipe!!! oprycha wyszla mi na srodku ust-a jutro impreza-super!!!! picasa nie chce mi wgrac fotek-ciagle jakis blad-wiec sie mecze tu zeby Wam wkleic...ide chyba cos zjesc-moze mi zlosc przejdzie-bo po czekoladzie nie przeszla :-D

rusia : mi sie podoba ta siwa z gornego prawego rogu co wzielas, ale i kilka innych - tak jak pati- tez bym upatrzyla :) fajne maja modele

pati : jak po urlopie??? wlasnie skikalam fotki na fb, super :)
mloda i mama zadowolone??? jak wrazenia?

mnie dzis leb tak boli ze nie wiem co ze soba zrobic... przecibolowe nie dzialaja... juz 3 dni mnie boli ale dzisiaj to juz apogeum normalnie...

Ja sie jak zwykle obkupilam przez internet za wielka woda: troche sobie (glownie kosmetyki) i cala mase dla dzieci.... juz tak na przyszly sezon. Musze sie jeszcze po jakies buty wybrac ale checi bardziej niz sil brakuje ;-)

Natalia skocz na nasz watek NIEOBECNOSCI" tam wszystko opisane :)

Ja wlasnie wrocilam z zakupow:) pasek Calvin klein.kilka bluzek-sweterkow w Mango,sweterek w Hallhuber-lubie tam ciuchy kupowac :) a na koniec zajechalam sobie do KFC i zamowilam salatke coleslawa,puree z sosem i ostre kurczaczki :-D

reklama
Do góry