reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
o tak buty super. A obcas wielgachny, oczywiście jak dla mnie. Dwa kroki i leżałabym już z nogą w gipsie. Podziw!

tez mam dużo strojów:) ten będzie tylko do opalania, do wody się nie nada, zresztą jak ja już wleze do wody to tak pływam że strój musi być jednoczęściowy bo inny zgubię ;) i takich też mam cały zestaw:) no a że żółknie - no mam nadzieję że jakiś czas wytrzyma tym bardziej że nie przeznaczony do moczenia a że nie wieczny no to wiadomo - i tak się znudzi...
a powiem wam że lubię tez pomarańcz ale ten odcień mi się ewidentnie nie podobał i do tego fasonu nie pasował

oj żółty to mój ulubiony. pomarańcz chyba bym nie założyła, bo wydaje mi się że żółty lepiej podkreśla opaleniznę a pomarańcz to taki przyciągacz gapiów.

Baska no jak tylko do opalania to spoko :))))

ja wczoraj kupilkam mlodej taki sweterek jakby bolerko tylko ze z dluzszym tylem...zobaczycie na fotkach bo bedzie miala jutro na komuni...kupilam w C&A i jeszcze koszule jeansowa :) A dostal biala koszule i t-shirta a ja sobie kupilam okulary sloneczne takie jak juz mam tyle ze nie porysowane :-D

a ja zakupiłam wczoraj 3 pary butów w ddaichamanie, i 3 pary okularów co! deszcz padał cały dzień i tak na poprawę humoru najpierw byliśmy w Parku Wodnym a potem zakupy i obiad na mieście. A i jeszcze jeansy i bluzka w C&A hehehehe

A ja dwie pary butów- sztywniackich, jak to do pracy :-) i sandałki dla Mysi, i jeszcze szmaciane balerinki do biegania na plac zabaw i do piaskownicy- tylko nie wiem, czy jej się stópki nie będą w tym pocić, ale nic nie mogłam znaleźć innego- albo tego typu, albo pantofelki, lakierki, szlag by to trafił, miesiąc szukam i chała.

reklama
kupilam dzis 2 pary legginsow i 1 dresy w 3/4 ... rozmiar 38 :-)
dla coreczki kolezanki ur. 3 maja komplecik na lato, dla mojego babla pizamke z welurku 3 m-ce, i piekna pieluche tetrowa, ale taka tetre "de luxe" :) wyszywana srebrna nitka, taka bardziej ozdobna na pamiatke niz na wyciek z pampersa ;)
no i 2 pary spodenek mieciusich na 6 m-cy :)

aha ! i tesciowa do nas przyjechala, i tesciowej : NIC :)
hihihihiihhiihihihhi

Do góry