reklama
tez mam dużo strojów ten będzie tylko do opalania, do wody się nie nada, zresztą jak ja już wleze do wody to tak pływam że strój musi być jednoczęściowy bo inny zgubię i takich też mam cały zestaw no a że żółknie - no mam nadzieję że jakiś czas wytrzyma tym bardziej że nie przeznaczony do moczenia a że nie wieczny no to wiadomo - i tak się znudzi...
a powiem wam że lubię tez pomarańcz ale ten odcień mi się ewidentnie nie podobał i do tego fasonu nie pasował
a powiem wam że lubię tez pomarańcz ale ten odcień mi się ewidentnie nie podobał i do tego fasonu nie pasował
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska no jak tylko do opalania to spoko )))
ja wczoraj kupilkam mlodej taki sweterek jakby bolerko tylko ze z dluzszym tylem...zobaczycie na fotkach bo bedzie miala jutro na komuni...kupilam w C&A i jeszcze koszule jeansowa A dostal biala koszule i t-shirta a ja sobie kupilam okulary sloneczne takie jak juz mam tyle ze nie porysowane
ja wczoraj kupilkam mlodej taki sweterek jakby bolerko tylko ze z dluzszym tylem...zobaczycie na fotkach bo bedzie miala jutro na komuni...kupilam w C&A i jeszcze koszule jeansowa A dostal biala koszule i t-shirta a ja sobie kupilam okulary sloneczne takie jak juz mam tyle ze nie porysowane
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
aa jeszcze sobie jedna bluzke kupilam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ja zakupiłam wczoraj 3 pary butów w ddaichamanie, i 3 pary okularów co! deszcz padał cały dzień i tak na poprawę humoru najpierw byliśmy w Parku Wodnym a potem zakupy i obiad na mieście. A i jeszcze jeansy i bluzka w C&A hehehehe
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A ja dwie pary butów- sztywniackich, jak to do pracy :-) i sandałki dla Mysi, i jeszcze szmaciane balerinki do biegania na plac zabaw i do piaskownicy- tylko nie wiem, czy jej się stópki nie będą w tym pocić, ale nic nie mogłam znaleźć innego- albo tego typu, albo pantofelki, lakierki, szlag by to trafił, miesiąc szukam i chała.
reklama
kupilam dzis 2 pary legginsow i 1 dresy w 3/4 ... rozmiar 38 :-)
dla coreczki kolezanki ur. 3 maja komplecik na lato, dla mojego babla pizamke z welurku 3 m-ce, i piekna pieluche tetrowa, ale taka tetre "de luxe" wyszywana srebrna nitka, taka bardziej ozdobna na pamiatke niz na wyciek z pampersa
no i 2 pary spodenek mieciusich na 6 m-cy
aha ! i tesciowa do nas przyjechala, i tesciowej : NIC
hihihihiihhiihihihhi
dla coreczki kolezanki ur. 3 maja komplecik na lato, dla mojego babla pizamke z welurku 3 m-ce, i piekna pieluche tetrowa, ale taka tetre "de luxe" wyszywana srebrna nitka, taka bardziej ozdobna na pamiatke niz na wyciek z pampersa
no i 2 pary spodenek mieciusich na 6 m-cy
aha ! i tesciowa do nas przyjechala, i tesciowej : NIC
hihihihiihhiihihihhi
Podziel się: