reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

U nas tez takie cos jest...kiedys bylam...kupilam lampe za 7 euro :-D stojaca,na dwa "palniki" :) w sklepie po 80 euro takie :)) do dzis mi sluzy...

reklama
No to Josephine ja Cię pocieszę u mnie nie ma takich;)

Ja mam ostatnio w druga stronę mam manie wyrzucania i ostro przerzedziłam szafy;-) w sobote porzadki u Wojtka ciuchy i zabawki

Ja chyba wpadne w manie wywalania nie tylko z szaf ciuchow...zaczyna mnie wkurzac ze w domu jest tysiac gratow ktore moga sie przydac ,a w rzeczywistosci leza latami!!! tylko zbiera sie tam kurz i nic wiecej... nie wyobrazam sobie jak to bedzie z przeprowadzka kiedys :/ chyba jednego dnia urzadze wyprzedaz :-D

fusik : dziekuje :)

sylwia : dziex za pocieszenie hahahahahaha :)

pati : ja to sobie obiecuje juz od dawna ze przejrze szafy i najgorszy postrach : piwnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i powywalam co trzeba... i poki co niestety na obiecankach sie konczy, dopelniam szafy nowymi gratami z wyprzedazy :)
mysle ze zmotywuje sie za jakies 1,5roku-2 lata jak trzeba bedzie sie pozbyc wszelkich dzieciecych ciuszkow, zabawek kocykow, chodzikow lezaczkow i innych gadzetow ktre zajmuja duuuuuuzo miejsca !!!

reklama
Do góry