reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja mam mala rodzine i malo kupuje-2 dzieci mojego brata...plus moja mama,dwoch braci,szwagierka i dziadek z babcia...z taty rodzina nie utrzymuje kontaktow...i ogolnie teraz kupuje tylko troche slodkosci do kawy wspolnie bo zawsze jestesmy razem...jakies winko czasami czy likierek...jak mnie poprosza to wioze proszki i inne duperele... dla mlodej zawsze cos czeka...od wszystkich...a i mi sie czasami dostanie jakas stowka od babci ;) czasami od mamy :) nie nazekam juz bo przestalam wozic dla sasiadek itd.teraz nie mam biegania za kasa...a najgozej jak mi jeszcze ktos powiedzial ze da np.jak nastepnym razem przyjade!!!! dlatego skonczylo sie babci sranie :)

ja wychodzę z podobnego jak wy założenia. Jak moje dziewczynki coś dostają to i ja się odwzajemniam. I tak naprawdę to jest mi głupio gdy ktoś wpada w odwiedziny i przynosi coś dla dzieci a ich dziecko w tym samym momencie nic nie dostaje. Bo przecież ten ktoś mógłby kupić w zamian coś swojemu dziecku.

A co do prezentów na chrzciny.... dla mnie jest w tej chwili nie istotne czy Ala coś dostanie czy nie. Ja chcę ją ochrzcić i to moja sprawa. Zresztą zawsze zadaje sobie pytanie czy ją podaje ze względu na prezenty czy dla wiary i poglądów. Oczywiście dla drugiego więc nie wymagam nic od nikogo. Chrzestny jest obcą osobą, bo w rodzinie nie mieliśmy kogo poprosić, jest tylko po to bo musi być, a chrzestną jest siostra Adama.

Ostatnia edycja:
mloda bluzka na komunie na ktora jedziemy ,spinki plus spodenki jeansowe-wszystkow H&M..
ja kilka bluzek,krotkie spodenki-te mi sie strasznie podobaja,bielizne,szorty do spania,czarne majtki od stroju kapielowego-chcialam gore do tego zolta...do karnacji mi super pasowalo ale miseczki nieusztywniane i jakos mi tak nie lezalo..ale kupie sobie jakas gore w tym kolorku ...moze cos jeszcze w rozu...chc w tym roku kabinowac zeby nudno nie bylo ze strojem-niekoniecznie wszystko w jednym kolorze :) sweterek i chyba wsio...

pati : dobry pomysl na polaczenie zloty+czarny :))))))))))

a ja musze kupic kilka par legginsow albo... dresy!:szok:
zaczyna mi byc ciasno w jeansach i jak mam dluzsza bluzke tunike to cichaczem wychodze z domu z odpietym guzikiem :)))
jak stoje/chodze jest normlanie ale jak siadam to masakra jaki ucisk....
takze jutro koniecznie zakupy, bo dresy ktore mam , to nawte od nich guma tez za ciasna i cisnie ....a takie regulowane ze sznureczkiem mam sprane albo powcinalo mi sznurki gdzies :)

a ja se zaszalaąłm i kupiłam bialy strój...ciekawe tylko czy będę miała okazje go ponosić:0 i czy ja się opale do niego wystarczająco...ale kurde fason tak mi się podobał a w moim rozmiarze tylko biały i taki ratowniczy pomarańcz był

Natalia nie zloty ,a zolty-taki soczysty ;) z falbankami takimi mini mini :))) ze zlotymi dodatkami sa spodenki -w takim kolorze cappuccino i guziki bajery ma ze zlota :)

Syla buty widzialam juz-fajne sa-kupuj :)
Pomarancz tez mi sie wsciekly podoba...wogole intensywne zielenie,turkusy,roze itp ;9 bialego osobiscie nie kupilabym bo przeswitujace sa i szybko zolkna...

reklama
pati : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) oki :)

a pomarancz wsciekly : jak dla mnie nie, wole wsciekly mcony roz :)

ja kupilam na wakacje kwietniowe z falbaneczkami mini mini czerwony w biale groszki taki a la brigitte bardot :)
ale dlugo sie nim nie pocieszylam, tydzien, a we wakacje juz sie nie wcisne w miseczki :) trudno :)

sylwia : super buty :) uwielbiam marynarskie paseczki bialo niebieski lub ewentualnie biale czerwien :) ale ten obcas... wow
jak wy dziewczyny dajecie rade w tym chodzic... plecy was nie bola??????????????????????????????????? :szok:

Do góry