reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

pati no bo ostatnio poszlam wlasnie do normalnego sklepu z cisnieniem i dlatego wydalam :) czasem mi sie zdazy ale raczej wole i dla kieszeni i dla swiadomosci internetowe wyprzedaze :)
a post sie nie dziwie ze odpuscilas hahaha kilkam kilkam i dopieor jak zatwierdzilam to mi oczy wyszly na rozmiar ;)

pepco - nie znam to jets siec niemiecka?
a H&M lubie ale teraz mam daleko ani mlodego tam zatargac z wozkiem...
pati : nie zmiescisz 1/2 rzeczy do teroebki, a blyszczyki dokumenty i inne??????????? ;)

reklama
raczej chinska to pepco...to przy biedronce w polsce jest :))))

do torebki wejdzie maly portfel,blyszczyk,komorka i klucze :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nie znam

to jeszcze wcisnij wrazie co prawko i dowod osobisty ;)

jezu lece do administracji znowu sie zasiedzialam, a ani ja ani maly jeszcze nie gotowi... masakra ile tam dzis ludu bedzie ehhhhhhhh....

raczej chinska to pepco...to przy biedronce w polsce jest :))))

do torebki wejdzie maly portfel,blyszczyk,komorka i klucze :)
hm a u mnie nie przy biedronce tylko normalnie w centrum handlowym, zresztą w Rumii i w Wejherowie tez....no i głównie tam chińszczyzna ale nei tylko , czasem coś porządniejszego sie trafi, niektóre disneyowskie kolekcje mają, ostatnio chopakom toy storowe koszulki kupiłam, siostrzenicy Pawła kity czy jak to się tam zwie...no i u nas np są bardzo fajne gry z alexandra (made in poland;)) , książeczki, ciastoliny, duperele domowe- niektóre nawet w stylu ikeowskich - kupiłam jakieś świeczniki, gazetowniki tam i zadowolona jestem:) no a z ubrań bardzo różnie - czasem tez wlaśnie trafią się dobre i tanie ale częściej bawełna cienka, badziewna

jak bym nie ograniczała sie finansowo to bym ubierała chłopaków w C&A, H&M i KapAhl, ale na całą garderobę to jednak dla mnie za drogo, poluję tam raczej na wyprzedaże a poza tym nie mam w Elblągu tylko w Trójmieścię wiec na co dzień nie kusi
a jeszcze czasem 5 10 15 (ale tu tez trzeba uważać z jakością bo róznie bywa) i Reserved kids

Baska ja wlasnie wypowiedzialam sie na temat ciuchow... ;) mamy np.bajki na dvd.z pepco..a te co ja z kolei znam to wszystkie przy biedronce :-D Ja w 3-miescie raczej spotradycznie jestem bo nie mam na to czasu jak jestem na weekend... w C&A bardzo tez lubie dla mlodej robic zakupy...bo naprawde maja dobre jakosciowe ciuchy i wogole w ostatnich 3 latach bardzo zmienil sie styl...nie sta takie typowo dzieciece w kwiatki,autka i groszki ;) mozna na styl H&M cos kupic...mamy np.bluzeczke z takimi cekinkami-kamyczkami i noemi bardzo ja lubi,czesto nosi-nawet w zime pod sweterek rozpiannay i ciagle ten sam kolor,nic nie odpadlo...musze sie znowu wybrac...bo dawno nie bylam...

Natalia dowod i prawko trzymam w portfelu ;)

pati : Aaaaaaaaaaaaaa :)
ja z prawkiem nie mam problemu, bo nie posiadam... :-)

co dzis porabiasz? ja mam malego w zlobku i 3h dla siebie :))))))))))) juz wlasciwie 2 zostaly :)

a co do zakupowego watku : to zakupilam ciazowa serie musteli biust+ nawilzanie+rozstepy no i bede sie smarowac i ludzic ze cholerstwo nie wylezie :)

reklama
josephine a może tak konkretnie powiesz czego gratulować - bo z postu wnoszę że nalezy a jakoś mi umknęło konkretnie ile co i jak:) no i się nie dziw że ty teraz energii nie masz - zawsze trudne początki:) gratuluję i mam nadzieję ze te male ciuszki dziewczęce się nie zmarnują ;)

Do góry