reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

Chyba po 1,5 roku kupilam sobie wreszcie jeansy ktore pasuje!!! jeaaaaaaaaaaa :-D
mlodej kupilam sandalki fajne w deichmanie na lato... dzis chciala je do przedszkola juz ubrac :-D chcialam jej super trampki na rzepy z adidasa kupic...trakie fajowy ciemny ostry roz i biale paski...sama bym takie chciala ...to sie uparla ze nie chce i koniec...wogole ani jeda para oprocz sandalkow jej nie przypasowala i wyszlysmy z jedna para...

reklama
ja na chwile z wakacji :)

syla : ja nie pomoge, bo nie bardzo elegancko sie ubieram ;)

za to sie pochwale ze wykorzystalam pobyt w nicei i wyludzilam nowy naszyjnik Baccarat :)
uwielbiam krysztalowe naszyjniki i bransoletki :)
najpierw zrobilam rundke u swarovskiego a pozniej pomalutku, po cichutku, jak gdyby nigdy nic przemiescilam sie do butiku baccarat tuz obok i LUP !!!! :)
hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
tak to niby dyskretnie wygladalo, ale F. i tak wiedzial ze skonczy sie to tak jak w zeszle wakacje hahahahhahaa

Rusia pokazuje sie glowna strona...

ja smigam dziewczyny obkupic troche w legginsy,bluzeczki itp.a sobie na dniach...napewno chce jakis jednoczesciowy stroj kapielowy...

reklama
wiem wiem- tak pokazalam zebyscie oblukaly jakie np. maja swietne plaszcze!

moich katanek nie moglam tu na str znalezc

Do góry