reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

u mnie samej ta torebka to nowosc, jeszcze nie mam opcji do czego ja zaloze ;))))
bo zazwyczaj mam ciezkie luzackie cabasy :)
ale mnie naszlo na zmiane i na lato musi byc jasno

rusia a jakie jeansy konktretnie dlugie? waskie szerokie,70's
ja zlamalam juz kilka postanowien ale z jeansami sie trzymam bo wciaz mam wielka nadzieje ze juz bardzo niedlugo zmienie rozmiar i moje ubrania pojda w odstawke :)

a ze spaceru wrocilam z 3dvd frankilna i 5 ksiazkami dla malego!
a maz z 5 dvd dla nas, telepatia :)

edit : tak sobie mysle : telepatia albo mega nuda ;) Hahahaahahhaa

Ostatnia edycja:
reklama
rusia : hahahaha tej telepatii to nie jestem taka pewna ;) hahahahahaha
ale nudy w 100% tez nie bo pierwszy film "a serious man" byl taki mdly, ze sie po 40min przerzucilismy na inna aktywnosc ;)
wiec chyba jeszcze nie jest tak zle ;)

rurki : :-):-):-)

a ja dzis na web dopadlam wyprzedaz takiej firmy dla dzieci Moulin Roty
ona normalnie jets bardzo droga, robia fajne rzeczy ale traci zdzierstwem
a teraz byly takie przeceny ze mi koparka opadla i uskutecznilam bieg po karte platnicza :)

kupilam 2 kocyki ( jeden dla nas jeden na prezent) za 13 euro, cena wyjsciowa : 53
malemu tablice za 15, cena wyjsciowa ...75 :)
lalke chlopca : 18 cena wyjsciowa chyba 77 czy 78
ksiazke-pamietnik z dziecinstwa (tez na prezent, koleznaka rodzi w kwietniu) : 10 zamiast 37 :)
normalnie jestem w szoku
byly pufy takie jak kiedys chcialam za 12 zamiast 99! ale zostaly babskie kolory tylko
normalnie chodze jak ankrecona ta wyprzedaza, to sie zdarza raz na rok moze! :)

dzis zakupilam torbe ,buty i t-shirt na fitness :)))
i pol siaty kosmetykow-maseczki,sole do kapili.lakiery do paznokci,odzywki itp ;) o i jeszcze bialy stanik :-D i dwie bluzki :)

ja wciaz czekam na karte!!! ponad 2 tyg. ...zaginela kolejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dzis nie bedzie to kur...mac trzymajcioe mnie bo jutro bank rozp...le

nie przyszla...moj mega spokojny A ze stoickim spokojem zadzwonil a tam Pani,...no przyjdzie w piatek(a mowili max sroda)...ja kipie....

reklama
rusia : niecenzuralnie ale prawidlowo! nosz kurka za cos placice temu bankowi nie? co to za uslugi? ...
pati : idziesz na fitness? znowu mnie wpedzasz w kompleksy! ja wlasnie pije piwo i jem truskawkowego loda haagen dazs :)
a lakierami to juz mnie dobiajsz... ja mam pewne swoje odchyly i manie zakupohilickie ale jak mozna miec 30 lakierow i ze ci to nie wysycha - to tego nie kumam :)

Do góry