reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja wczoraj poszalalam tez sobie...ale niestety nic z przeceny :(
zakupilam komplet bielizny...do spania takie majtki bokserkowate z drobnych falbanek-sexy :),dwa tusze do rzes bo sie zdecydowac nie mopglam :-D lakier do paznokcie...i jeszcze takie kurde nie wiem jak to sie nazywa po polsku :-D bez guzikow...zaklada sie na bluzke...jako nakrycie wierzchnie :-D takie luzniejsze... w czarnym kolorze...pedzle do makijazu..wreszcie zakupilam :))) no i jakies tam inne kosmetyki i przybory mniej interesujace ;) o jeszcze z mloda po pierscionku sobie walnelysmy :)))

reklama
a ja szukam białego biustonosza a zawsze i tak kupuje czarny;) bo kurna biale jakos mnie nie wolaja z wieszaka;) Obkupiłam Wojtka w dresy, pidzamy bluzki i bluzy cala kolekcja została do zakupienia bielizna

Syla ja mialam tez bialy wczoraj kupioc...ale cjcialam taki gladki...i wyobraz sobie ze nie dostalam :-D ale zapomialam wdepnac do H&M... no ale wczoraj to tak na szybkiego bylo... bielizne kupilam taka cos pomaranc-losos bardziej zarowiasty ;)

Mi tez zawsze trudno się zdecydować na biały, ale ostatnio w KappAhl własnie biały fajny kupiłam. I przeceniony :-)

ja większośc czarnych i brązowych, biały jeden do pracy :-) ale ja na razie w nowym rozmiarze 2 czarne.. a bluzki białe więc będzie wesoło :-)

reklama
nie uzywam podkladow ;)

ja lube kolory ostatnio...ale tez kupuje czarne rzeczy,brazy... kiedys mialam 70% tylko czerni w szafie... teraz lubie kolory...swiat zaraz lepiej wyglada ;) zbyt duzo ludzi jest takich szarych...to mnie przytlacza :-D szczegolnie zima tak jest..dlatego lubilam ubrac od czasu do czasu moje pink spodnie :)))))))

Do góry