reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja tez podkladu juz od kilku lat nie uzywam

a ja wlasnie sobie odpuscilam internetowy zakup : torebke Torrente przeceniona ze 144 na 39 :) biala wakacyjna
czuje sie dumna z mojej silnej woli :)))))))))))))))))))))))))))) hhehehehehehe

reklama
wiedzialam ze mi to napiszesz i ze bedzie mnie kusilo zeby sie ponownie zalogowac na stronce wyprzedazy ;)))))))))
przecena fakt super, ale czasem sobie mysle po kij mi nie wiadomo ile torebek przecenionych ale takich srednich, nie lepiej sobie odpusic kilka nastepnych torebkowych zakupow i za te kilka torebek za 60-100 kupic jednaz porzadna?
musze to sobie jeszcze przemyslec, ide cos zjesc bo na pustym zoladku mi sie zle mysli ;)

nieeeee :)))))
sa porzadne za 500-600 euro,n wytrzymuja wiele lat
predzej pojawia sie problem znudzenia niz tego ze sie wytarla zniszczyla ze cos sie urwalo
ja ostatnio zachorowalam na duzey cabas gucci za 890 taka podrozna bardziej, nie do zdarcia!
i jeszcze inna za oK.650 ale juz z dodatkeim materialu wiec moze mniej pociagnac...

te za 1000-2000 kreatorow sa robione z tych samych materialow co gama 450-900 :)
tylko sa czesto z "ostatniej defilady" nowszekj kolekcji albo model wyprodukowany w mniejszej ilosci : powod sam w soboie do podwyzszenia ceny :) zeby nie bylo 'firmowej masowki'

zreszta za pozno, torebka juz zamowiona :)

pati : rpbuje wkleic ale nie wiem czy sie uda, nie ma w nazewie podanego modelu wiec bedzie ciezko mi ja znalezc na innej stronie niz ta z wyprzedazy... :
http://www.club-prive.fr/produit_417452.htm

edit : aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! wiedzailam ze wyskoczy logo!!!!! no trudno moze znajde ja gdzie indziej a jak nie to pstrykne fote za ok. 3-4tyg. jak przyjdzie :)

Ostatnia edycja:
obczailam jak skopiowac zdjecie heehe
tylko ze jest wtedy male i niestety nie ma ani zoomu ani innych pozycji no ale tak ogolnie to wyglada :

reklama
Do góry