reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

pati 'pokolenie gimnazjum' to jest... niestety... lepiej jak sie dzieciakow z hormonalna burza trzymalo jak najdluzej w jednej szkole z maluchami...

reklama
taaa taka glupia mentalnosc malolat ze im szybciej da sie przeleciec tym fajniejsza z niej dupa... musze dobry pas cnoty zakupic ;))))

Ja szkło kupuje najchętniej w sklepie Krosna. A talerzy dawno nie kupwałam, a musze, bo mi sie sporo wytłukło.

pati : no musisz :) dzisiaj nastolatki to wiecej czasem wiedza niz rodzice i nie tylko teoretycznie ;)

a my...bylismy na spacerku
po drodze weszlam do sklepu ( nie smac sie! :) )
i kupilam mlodemu wiosenna kurteczke + polo mojego ukochanego petit bateau :)
no i 2 bodziaki i maly sweterek w rozmiarze 3m-ce
bodziaki unisexy, ale swterek ... nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja wczoraj bedac tak przelotem w sklepie kupilam adidaski dla Dusi za cale 99 p na przecenie:) zdziwilam sie, bo tak zlapalam je bialo rozowe do sukieneczki...a przy kasie taka cena:DDDDDDD szok nawet tu nigdy za tyle nowych butow nie widzialam:D i bluzeczki dla Gracjana 3 szt za cale £2,5 tez w przecenie 80% off:)

rusia: .... ILE TE ADIDASY????????????????????????????????:szok: u nas 1,10 -1,30 euro wiec gdzies tyle centow na angielskie kosztuje ... bagietka :)
no niestety... chetnie bym sie wybrala na wyprzedaze do, UK a najlepiej do outletow wu USA ;))))
choc Uk chyba nawet lepsze !!!!!!!!!!!!!!!
a ja wczoraj nawiedzialm sephore i zapodalam sobie plyn do mycia twarzy, znalam go z probki i jest super do mojej cery
no i ... zel na (.) (.) hahahaha liczac na cud
o takie cos :
Eau de Pureté Nettoyante Express de Clarins sur Sephora.fr Parfumerie en ligne

Lait Buste Fermeté de Clarins sur Sephora.fr Parfumerie en ligne

o tym na cycka slyszalam rozne opienie, ze sie klei, ze slabo nawilza
ale juz wyprobowalam i sie nie klei, dosc dobrze nawilza, ale nie tak super ze jeszcze sie na drugi dzien czuje "powloczke"
tak naparwde to chyba pozostaje odkladac na lifting hahahaha...
smutne ale prawdzwie :)

reklama
wczoraj bylismy w outlet gap - wielki kij...ale w innym sklepie trafilam na wyprzedaze- plaszczyk z £45 na £13,5 :DDDDDDD granatowy z bialymi guzikami i pizamke za cale £3 :p

Do góry