reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

pati 'pokolenie gimnazjum' to jest... niestety... lepiej jak sie dzieciakow z hormonalna burza trzymalo jak najdluzej w jednej szkole z maluchami...

reklama
taaa taka glupia mentalnosc malolat ze im szybciej da sie przeleciec tym fajniejsza z niej dupa... musze dobry pas cnoty zakupic ;))))

Ja szkło kupuje najchętniej w sklepie Krosna. A talerzy dawno nie kupwałam, a musze, bo mi sie sporo wytłukło.

pati : no musisz :) dzisiaj nastolatki to wiecej czasem wiedza niz rodzice i nie tylko teoretycznie ;)

a my...bylismy na spacerku
po drodze weszlam do sklepu ( nie smac sie! :) )
i kupilam mlodemu wiosenna kurteczke + polo mojego ukochanego petit bateau :)
no i 2 bodziaki i maly sweterek w rozmiarze 3m-ce
bodziaki unisexy, ale swterek ... nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja wczoraj bedac tak przelotem w sklepie kupilam adidaski dla Dusi za cale 99 p na przecenie:) zdziwilam sie, bo tak zlapalam je bialo rozowe do sukieneczki...a przy kasie taka cena:DDDDDDD szok nawet tu nigdy za tyle nowych butow nie widzialam:D i bluzeczki dla Gracjana 3 szt za cale £2,5 tez w przecenie 80% off:)

rusia: .... ILE TE ADIDASY????????????????????????????????:szok: u nas 1,10 -1,30 euro wiec gdzies tyle centow na angielskie kosztuje ... bagietka :)
no niestety... chetnie bym sie wybrala na wyprzedaze do, UK a najlepiej do outletow wu USA ;))))
choc Uk chyba nawet lepsze !!!!!!!!!!!!!!!
a ja wczoraj nawiedzialm sephore i zapodalam sobie plyn do mycia twarzy, znalam go z probki i jest super do mojej cery
no i ... zel na (.) (.) hahahaha liczac na cud
o takie cos :
Eau de Pureté Nettoyante Express de Clarins sur Sephora.fr Parfumerie en ligne

Lait Buste Fermeté de Clarins sur Sephora.fr Parfumerie en ligne

o tym na cycka slyszalam rozne opienie, ze sie klei, ze slabo nawilza
ale juz wyprobowalam i sie nie klei, dosc dobrze nawilza, ale nie tak super ze jeszcze sie na drugi dzien czuje "powloczke"
tak naparwde to chyba pozostaje odkladac na lifting hahahaha...
smutne ale prawdzwie :)

reklama
wczoraj bylismy w outlet gap - wielki kij...ale w innym sklepie trafilam na wyprzedaze- plaszczyk z £45 na £13,5 :DDDDDDD granatowy z bialymi guzikami i pizamke za cale £3 :p

Do góry