reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Syla fajne te botki..ale jakos takie bardzo tanie....

Ja kupilam sobie zamszowe botki ...kilka ksiazek,witaminy i kremy na cellulit :-D i trohe innych kosmetykow...wsio...

reklama
TAnie ? jak Loubotina to może nawet ale ja staram się na jedna parę wydać mac 150 zł no chyba że ze skóry

no tanie to one nie sa! bynajmniej:))))))) nie dla mnie:p a Pati pewnie chodzilo, ze jhak od Louboutina to troche za tanie,,;)

sylwia : jakim cudem te butki od L. kosztuja 500 zeta? :-):-):-) bo normalne to nawet za 500 euro nie sa
moze jakies ze starszej kolekcji... moze im sie pomylil sympole "zl" i euro? ;)
odpowiednik : 100-120 euro to kosztuja andré albo minelli a nie kreatorskie :)

model uzywazny nie najnowszy ale tez nie bardzo stray, jak wyszly te wszystkie rockowo-punkowe gadzety :

http://cgi.ebay.fr/Christian-Loubou...etements_ChaussuresFemmes&hash=item1c19948437
taka moze byc cena nowych, ale z defilady moga byc i za 1000-2000 euro :)
http://www.net-a-porter.com/product/37613

slinka cieknie, ale troche przesada jak na sandalki jednosezonowe...

Ostatnia edycja:
pierwsze super
drugie- nie moje:p

kupilam sobie jedna bluzke z evie taka ecru z wisienkami...zaraz bede mierzyc:p
i wsio...piekna mamy pogode szkoda mi bylo jej na zakupy...tera\z czekam az zasnie -gotuje i ide z nimi do kolezanki na ogrod.

rusia : uwielbiam wisienkowe motywy :)
tez mam bluzke rozowa z czerwonymi wisienkami LE temps de cerises ( czas czeresni ;) )
aha i ostatnie na facebooku widzialam super butki na korkach, tez wlasnie jasny rozowy lakierki z wisienkami na czubku (bez palca)
slodkie byly, takie fikusnie ;)

Ja tez mam slabosc do wisienek...szczegolnie tych z metki pewnego sklepu, ktorego ciuchy dzieciece bardzo lubie...:-)

Buty niezle ale jak dla mnie za odwazne.....ja jestem z tych klasycznie niknacych w tlumie :-)... przynajmniej na razie mam taki okres ..a zanosi sie raczej na dlugofalowy.

A co do zakupowego szalensta to ja ostatnio jedynie przez internet szaleje (wlasnie kompletuje liste w j.crew:-))...latanie po sklepach zupelnie mnie nie pociaga.

reklama
bluzka fajowa! ...aa i zapomnialam kupilam tez lampke nocna i wazon- w kolorze czerwieni:D

Do góry