reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jedź i obkup się, uwielbiam zakupy jak mam konkretny fundusz
no jedz jedz Fusik i korzystaj!!!
chociaz ja to taka jestem, ze jak nie mam potrzeby to tak jak teraz dostalam extra kase bym sobie poszalala...ale no proza zycia mnie dopadla...i jakos mi sie rozchodza te pieniadze na *******ki dla dzieci...cos do domu...e
jutro moze wezme samochod i pojade na jakies zakupy.....
chociaz ja to taka jestem, ze jak nie mam potrzeby to tak jak teraz dostalam extra kase bym sobie poszalala...ale no proza zycia mnie dopadla...i jakos mi sie rozchodza te pieniadze na *******ki dla dzieci...cos do domu...e
jutro moze wezme samochod i pojade na jakies zakupy.....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
oj ja uwielbiammmmm tak czasami bez celu sie poszwedac po sklepach ale teraz juz rzadko mam na to czas
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
tak, tak, tak super a wieczorkiem na fitness
a ja wlasnie dzis spotkanie w centrum handlowym z kolezankami takie nakawe, no i zakupy'przy okazji' musialam anulowac
maly podupada, wykluwa mu sie jakies paskudztwo, boje sie czy nie zapalenie krtani albo cos z oskrzelami? bo kaszle jak 100 letni dziadek...
az mnie przeszywa!
ale za to wczoraj kupilam nowe cudo : maseczke nawilzajaca guerlain
mam nadzieje ze cholerstwo zadziala dokladnie tak jak to opisali na pudelku albo pojde im to oddam !
fusik : co za pytanie?!!!? pewnie ze chcesz!
maly podupada, wykluwa mu sie jakies paskudztwo, boje sie czy nie zapalenie krtani albo cos z oskrzelami? bo kaszle jak 100 letni dziadek...
az mnie przeszywa!
ale za to wczoraj kupilam nowe cudo : maseczke nawilzajaca guerlain
mam nadzieje ze cholerstwo zadziala dokladnie tak jak to opisali na pudelku albo pojde im to oddam !
fusik : co za pytanie?!!!? pewnie ze chcesz!
reklama
Podziel się: