reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
no spryciulka - ale i tak ni cmu nie pasowało .. a jak pasowało to 599 zł - oj przesada ...... i jeszcze juniroowi kupiłam adidaski, jakieś mydełkai kurtkę na przyszłą zimę e Reserved za 60 zł - jak dla mnie bomba
a buciki obfotografuje :-)

za to udało mi się wcisnąć mu kit że na urodziny dostanie piżame ..:-) to się zdziwi :-)

macie zmoją nóżką :p
taki eraczej klasyczne ale takie mogę do wszystkiego założyć, w realu wyglądają na wyższe :-)

Załączniki

• IMG_3888.jpg
    IMG_3888.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 19
  • IMG_3889.jpg
    IMG_3889.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 22
Pati ty parz na mje nózki - sarenki a nie na podloge :-)
a tak wyglancowana to tylko na zdjęciu :-)

a buty wygodne :-) bodobały mi sie jeszcze takie superaśne w Kazar ale cena 399 mnie zabiła....te jedyne 79 zł :-)

Ja wczoraj cały dzień latałam po galeriacj jak galerianka jakas normalnie ale zakupy udane 2 pary butów, 1 jeansy, 2 pary legginsów, tunika i biustonosz;)

a ja wracajac od ginka tez zahaczylam o centrum handlowe no i kupilam sukienke + sweter w zarze i sweter kape w H&M
i bluzeczke z dzianinki CAROLL ktora o zgrozo kosztowala wiecej niz pozostale ciuchy razem wziete
ale po prostu jest slodka, siwa w male groszki, taka retro
szybko odcielam metke zeby nie psuc sobie humoru i nie miec wyzrutow ;)

reklama
Do góry