reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
no spryciulka - ale i tak ni cmu nie pasowało .. a jak pasowało to 599 zł - oj przesada ...... i jeszcze juniroowi kupiłam adidaski, jakieś mydełkai kurtkę na przyszłą zimę e Reserved za 60 zł - jak dla mnie bomba
a buciki obfotografuje :-)

za to udało mi się wcisnąć mu kit że na urodziny dostanie piżame ..:-) to się zdziwi :-)

macie zmoją nóżką :p
taki eraczej klasyczne ale takie mogę do wszystkiego założyć, w realu wyglądają na wyższe :-)

Załączniki

• IMG_3888.jpg
    IMG_3888.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 22
  • IMG_3889.jpg
    IMG_3889.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 25
Pati ty parz na mje nózki - sarenki a nie na podloge :-)
a tak wyglancowana to tylko na zdjęciu :-)

a buty wygodne :-) bodobały mi sie jeszcze takie superaśne w Kazar ale cena 399 mnie zabiła....te jedyne 79 zł :-)

Ja wczoraj cały dzień latałam po galeriacj jak galerianka jakas normalnie ale zakupy udane 2 pary butów, 1 jeansy, 2 pary legginsów, tunika i biustonosz;)

a ja wracajac od ginka tez zahaczylam o centrum handlowe no i kupilam sukienke + sweter w zarze i sweter kape w H&M
i bluzeczke z dzianinki CAROLL ktora o zgrozo kosztowala wiecej niz pozostale ciuchy razem wziete
ale po prostu jest slodka, siwa w male groszki, taka retro
szybko odcielam metke zeby nie psuc sobie humoru i nie miec wyzrutow ;)

reklama
Do góry