reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No właśnie ja wczoraj się wybrałam z mężem do sklepu no i mnie z niego szybko wyprowadził. A ja się dopiero rozkręcałam:-);-)Ale ogólnie bardzo szybko mnie nogi zabolały i miałam ochotę tylko się wyłożyć na kanapie

reklama
na kawusi ja tez lubię i to bardzo , ale latać po sklepach tez lubię :-) to moze ja jestem jak HEAD&SHOULDERS :-) 2 W JEDNYM

Sylwia te z aukcji fajne/ładne, ale nie podobają mi się w pierwszym zestawieniu (ja oczywiście takich nie założyłabym, bo gleba murowana)

Sylwia uwielbiam buty Laboutina !!!! ale ceny mnie powalają
A Ty nie boisz się kupowac butów przez internet ? zawsze na Ciebie pasują ? bo ja się zawsze obawiam że nie będa dobre :-( i co wtedy ?

swietne buty!

ja jutro jade na zakupy- najpierw spozywka potem ewentualnie reszta...Jade z dwojka dzieci...wiec relaks przy tym GWARANTOWANY!

Tyle sie opisałam i zeżarło mi posta - teraz mam nerwa!

Ale generalnie to nie zazdroszczę zakupów z dzieciakami, o ile przy spożywczych nie ma problemu to z ciuchami juz gorzej bo jak przymierzam to Wojtek lubuje sie w zagladaniu do innych przymierzalni lub odsłanianiu mojej;)

reklama
dzis beda zakupy bez mierzenia!...jak zazwyczaj:p pozniej jak cois zwroce...fure mamy koncze kawe dochodzi 8 i ok 10 wyruszamy...;)

Do góry