kurcze a ja ostatnio nawet po lumpkach nie latam, ale kiedyś kupiłam taką własnie oddychającą przeciwdeszczową w rozm 2 lata (starczyła do 3) - uwaga - za 1 zł!!! miała plamy ale moje wprawne oko oceniło że zejda i zeszły- teraz czeka na Bartka tylko chyba rzepy bede musiała odświerzyć bo się zużyły - Karol b. dużo w niej chodził
reklama
oj lumpeksy temat rzeka :-) ja kocham te sklepy tylko dla siebie nie umiem tam nic znaleźć :-( tylko dla dzieciaków, dla małej to kupiłam w normalnym sklepie do tej pory może kilka bodziaków i jakas sukieneczkę a tak wszystko lumpeksy,
dla Danielka teraz jest wiekszy problem - bo ciuszki badziej juz zniszczone ale i tak sie coś zawsze wyszuka ;-)
dla Danielka teraz jest wiekszy problem - bo ciuszki badziej juz zniszczone ale i tak sie coś zawsze wyszuka ;-)
dla małej to kupiłam w normalnym sklepie do tej pory może kilka bodziaków i jakas sukieneczkę a tak wszystko lumpeksy,
Podpisuję się rękami i nogami :-)
Mamoot, to faktycznie przepłaciłaś
hehe widze ze temat lumpeksow
ja tez je kocham i bardzo ubolewam ze nie ma ich we francji ( jak sa to luksusowe za ceny takie ze szok...dioer gucci itp wiec odpada)
ale zwykle lumpki uwielbiam bo raz ze za grosze fajne i DOBRE JAKOSCIOWO reczy a dwa : dla mnie to jets jak polowanie-pasja
ide i nie wiem na co trafie ale zawsze wychodze z jakims lupem w poniedzialek zacznie sie moj ostatni tydzien w PL i planuje nowy towar w pon. i czwartk
ja tez je kocham i bardzo ubolewam ze nie ma ich we francji ( jak sa to luksusowe za ceny takie ze szok...dioer gucci itp wiec odpada)
ale zwykle lumpki uwielbiam bo raz ze za grosze fajne i DOBRE JAKOSCIOWO reczy a dwa : dla mnie to jets jak polowanie-pasja
ide i nie wiem na co trafie ale zawsze wychodze z jakims lupem w poniedzialek zacznie sie moj ostatni tydzien w PL i planuje nowy towar w pon. i czwartk
Ali nie kupuje żadnych rzeczy. Śmiga w Olinych. A co do sklepów, moja teściowa uwielbia po nich ganiać, zresztą mamy też specjalny bazar rzeczy używanych i zawsze z niego coś dla dziewczynek przyciągnie. Ja oczywiście nie mam czasu na ganianie po sklepach, bo za nim wejdę już mam dosyć dzieci. A co dopiero coś szukać. Matkoooo!!!!!!! Dzisiaj teściowa była i buszowała. Wyszperała dla Oli kombinezon nowy za 25zł, kurtkę zimową za 10. Uwielbiam tą kobietę.Sukienka ze zdjęć coś około 10 zł.
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja w Egipcie zakupiłam torbe Jimmy Choo i zegarek Rado okulary dior i takie tam oczywiscie wszystko oryginał na 100% hahahahahaha))) ale zegarek jest tak zrobiony ze w sklepie firmowym w Wawie sie nie kapneli ze podróba
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No gratuluje zakupow...tylko unikaj wody i nie czysc za mocno okularow ))
:-d:-d:-dtylko unikaj wody :-d i nie czysc za mocno okularow ))
reklama
Podziel się: