reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no to faktycznie pati lepiej bym ci podeslala bo u mnie lakiery to stoja az do zgestnienia a cienie... otowrzysz pudelko i sie wykruszaja :)
dam znac jak bede miec cos na zbyciu, przed przeprowadzka zrobilam radykalna czystke skoro i tak juz sie prawie nie maluje
a w ogole to jeszcze przed przeprowadzka tata byl u nas w pazdzierniku i co sie jawnie nie sypalo to dalam mu zeby dal kuzynkom 8 i 12 lat ktore... za bardzo sie malowac nie moga ale coz... hehehe
cieszyly sie jak nic ;) ciekawe tylko jak ciocia... hyhy

jezu tak sobie mysle... ile ty tego cholerstwa musisz miec jak masz cale palety kolorow... chcialabym zobaczyc twoja kosmetyczke :) albo zeby F. zobaczyl
nagle stwierdzil by ze jedak jestem rozsadna w zakupach :) hihihihihiihihihihi

reklama
nie mam wcale tak duzo...mam dwie palety -poprostu mam wybor :-) ale nie jakos tak ze oczy z orbit wypadaja i ludzie klepia sie po czole...niektorych kolorow wcale nie uzywam bo mi nie pasuja...a jak kupuje palete nie moge powiedziec ciebie biore,ciebie tez a ty wystap... ;)

hahahahaha usmilam sie z "ty wystap" i po proporcjonalny zwrot kosztow :)
ja z kosmetykow makijazowych jedyny rozboj i to az do nieprzyzwoitosci to ilosci blyszczykow kolorowych naturalnych a od 2 lat tez szmionek normalnych... tez nigdy nie zuzywam do konca ... i zawsze sie zastanawiam ile takie g***o ma waznosci... kiedys mialam fajny rzeczowy artykul a datach waznosci roznych kosmetykow i go posialam !!!!!

oglaszam, ze jestem uzalezniona od zakupow;/....poszalalam ostatnio ...3 pary spodni- jeany rurki, 2 alladyny-leginsy, zakiecik 3/4 rekaw, spodenki, sweterek zapinany, sukienke panterke,
z cieni m.a.c, suuper no i ruby rose-polecam!puder loreal, perfumy avon, pomadki avon, buty kozaki diesel..no wiecej nie pamietam, ale codziennie wracam z siatami zakupow..urobiona jak po jakiejs ciezkiej pracy i wczoraj musialam to odesopac i jak polozylam sie o 18.40 wstalam przed 8:p

wystawilam kilka rzeczy na allegro...a nowosci obcykane na dniach bede wystawiala

no nie źle Rusia ... zazdroszczę :-)
u nas plan naprawczy :-) bo za dużo szło nam kasy, o wiele za dużo .... a ja tak kocham zakupy :-)
ale jesli możesz wstaw prosze link do Twoich aukcji :-)

rusia : ni niezle! ale tutaj chyba wsyztskie choruja na zakupy hehehhehehe :) inaczej by nam watek wymarl a ma sie calkiem dobrze :)
ale zaszalalas Looo... a czemu ty to wystawiasz na allegro - odsprzedajesz dla zarobku ????
ja jestem ciekawa bardzo kozaczkow diesel, B. lubie to frime
wlasnie czekam na przesylke moich bialych wiosennych adidaskow :)

a mlody dzis dostal kalosze na wiosenne deszcze :)

pati wyslij mi swoj adres na pw, znalazlam cos co umknelo kuzynkom ;)

ps. pierwszy raz w zyciu zrobilam dzis ciasto czekoladowe :) takie typowy brownie :) udalo sie!!! sama w to nie wierze hehe ;)

reklama
maz, hmmm rozgrzeszyl siebie, bo kupil sobie buty w cenie moich zakupow...no i pozniej rylismy sie oboje, ze mamy oszczedzac, bo budowa -hahaha
a juz farby do malowania tu mieszkania kupione- nabieraja mocy urzedowej:p..

Do góry