reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kupilam sobie dzis buty na wigilie :-D czerwone na koturnie ze zamszu takiego jakby...obszyte na dole zlota nicia...z tylu koturn wyglada jak obcas ;) bardzooo mi sie spodobaly...wyhaczylam jeszcze dwie pary kolczykow i lancuszek przeplatany perlami...taki dluzszy...bombki,lampki,drewniana choinke i mikolaja...i zabawki dla dzieciakow ..teraz jade do ikei zobaczyc co maja z drewnianych zabawek..i chcemy kupic z mloda jakas mala choinke ;)

a po wigili cos bedzie ;) tylko ze janarazie to mam buty niby na wigilie a nie wiem co do tego :-D najwyzej zasiade jak Bog stworzyl oplus buty :-D i torebke prezz ramie co dzis przyszla ale jeszcze pod choinka musi sie znalezc...

te wszystkie narozne to jakos nie takie jakbym chciala... tak sobie pomyslalam te taka kanape bym chciala np. plus jakis fajny fotel z takiego samego materialu...narazie ta jest u mnie nr.1 :) ale po nowym roku bedziemy jechali w turnee po sklepach i ogladac :)

reklama
Do góry