reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Fredka fajnie wyglada ten aparat. Daj znac jak sie sprawuje a najlepiej wrzuc z czasem fotki Oli:-)

Moj malzonek kupil ostatnio gdzies na lotnisku taki aparat specjalnie dla dzieci. Julek pstryka a Zoska chodzi oglada te fotki, komentuje i systematcznie kasuje. Wspolpraca niemal idealna.... ale jakosc zdjec faktycznie marna.

Sylka jaki model kupilas?
Mnie maz przwiozl.... ale takie wybrane przeze mnie - typowo podworkowe (na plac zabaw jak ja to mowie)...tyle ze tez tutaj tez pada i plucha.... a kaloszy brak:-(
Zrobilam tez wielkie zamowienie ciuchowe dla dzieci w stanach..a maz odebral i przywiozl. Fajna jakosc i cena (szczegolnie porownujac do tutejszych warunkow):-)

cicha : a jak ty robisz ze zamawiasz w stanach i ci wysylaja? czy maz odbiera na miejscu???? bardzo mnie to ciekawi
bo zkaupy w usa, a zwlaszcza w outletach lubie najbardziej ze wszystkich hehehe a mam okazje tylko raz w roku i to wlasnie wybrane przez meza... woallabym sama wybierac/zamawiac...

Josephine ja zamawiam online i wysylam do znajomych w miescie w ktorym akurat musi byc maz (znajomych mamy sporo wiec na ogol dziala:-)). Raz wysylalam do hotelu i tez bylo ok.
Albo drukuje mezowi liste produktow (np. kosmetyki) i wtedy sam na lotnisku albo jakims 'department store' wedle listy kupuje. Ogolnie musze przyznac, ze bardzo sie ciesze, ze mam takie okazje.

cicha : jestes kobieta ge-nia-lna! znajomych mam malo a takich naparwde bliskich to tylko 1 przyjaciolke z podstawowki, ale na florydzie a tam maz nigdy nie lata. no wiec podsunelas mi pomysl z hotelem! tylko ze bede gaciami trzasc ze strachu ze sie terminy nie zgraja, bo moj lata zawsze na 5-7 dni ale nawet jak leci na 7 to moga powiedziec ze np? & lub 2 ostatnie anulowane :) i wtedy zonk
moj kosmetyki robi na lotniskach, choc to wcale nie jest najtaniej, tylko online wlasnie sa super oferty
a ubrania, no to wypozycza samaochod i ostatnia poldniowke pobytu lub nawet bierze dodakowa noc i wylatuje dzien pozniej i wtedy szal po outletach... ale to jednak nie to samo co wybrac samemu... no i ostanio przywiozl mi ponad 10 koszulek oshkosha dla malego, niby fajne kolroowe ale bytly za 18-22 dolary i spadnie chyba z 4 pary za jeszcze wiecej!, wiec nie taki fajny interes bo i w europie moge kupic za 13-15 euro... a firme akurat ta mialam w nosie :) takze wlasnie w 2011 chcialabym uniknac pol walizki oshksha :)

niecale 3 lata temu jak zaczynal sie wielki kryzys i ludzie opuszczali domy bo nie mogli kredytow splacac kupowalam TROJPAKI body ck za 10 dolcow, a w tedy to bylo 5 euro. a pojedyncze Ralph lauren za jakies 6-7 dolcow, 3, 5 euro
w c&a tutaj place 3-4 :)
a ! i japoknki tommy h. za 12-13 dolcow, torebki guess i Tommy h. srednio za 35-50... dolarow oczywiscie, nie euro :) kocham stany! szkoda ze sa tal daleko!!!!

Ostatnia edycja:
a ja chwilowo jak patrze ile mam rzeczy i co bede musiała przeprowadzic - wypaliłam się zakupowo....(pomijam już że kasy nie ma ale oprócz tego chodzi o nadmiar wszystkiego w tym mnóstwo niekorzystanych)
no tylko prezentów zabawkowych to się nie tyczy ;)

Sylka jaki model kupilas?
Mnie maz przwiozl.... ale takie wybrane przeze mnie - typowo podworkowe (na plac zabaw jak ja to mowie)...tyle ze tez tutaj tez pada i plucha.... a kaloszy brak:-(
Zrobilam tez wielkie zamowienie ciuchowe dla dzieci w stanach..a maz odebral i przywiozl. Fajna jakosc i cena (szczegolnie porownujac do tutejszych warunkow):-)

Cos takiego Bata » Nowa Kolekcja » 591-6599 chociaz to nie do końca te, nie ma online takiego wyboru jak w sklepie.
Ja mam problem z długoscią kozaków bo te co maja byc do połowy uda dla mnie s aledwo za kolano.

reklama
Syla fajne :) widze do nich taka duza torbe :)))) fajne jeansy rurki i luzny sweter :)

Ja kupilam sobie tusz do rzes... jakis tam tani bo w sklepie polecali i byl ostatni :D ciekawe jaki bedzie...szczoteczke ma fajna...a jak nie bedzie fajny to komus wydam ;))) blyszczyk i cien kupilma jeszcze...potrzebuje jakas czapke i szal...i do kompletu rekawiczki...
torebki juz licytowac nie moge bo zlikwidowalo allegro aukcje :O

Do góry