reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No wiesz nie mozecie miec wszystkiego :-D

A ja stwierdzam ze ja juz nie bede zamawiac online bo mnie oszukali... na rachunku podsumowujacym 37,90 a skasowali mnie na koniec 39,20...w dodatku do teraz a minal juz tydzien nie przyszedl brakujacy sweterek...wole sie jednak przejsc do sklepu... juz mi wiecie nie chodzi o dwa euro ale o fakt!!

reklama
no ja tez akcji nie lubie, nawet jakby to bylo euro to bym sie wkula. bo nie lubie miec uczucia, ze ktos mnie zrobil w bambuko :)
ale takie cos moze sie i w sklepie zdarzyc,nie tylko online. w poludnie w weekend f. poszedl do wlocha obok po pizze i przystawki, troche tych paczuszek bylo, zamieszania bo to malutka pizzeria, waska, a zawsze kolejki. wszysyc sie spiesza, bo tutaj "obiadowe" zamykaja o 14. i co? w domu cos mi nie styknelo ze 30 euro, okazalo sie ze facet policzyl cala pizze, a nie pol!!!! a bralismy polowke. No i 8 euro :) pozniej facet zamknal na weekend, na 1.11 i zonk, kto bedzie po kilku dniach udowadnial ile bylo strawionej pizzy.
ale najlepiej to robia u nas w carrefourze, kiedys nie sprawdzalam rachunku i woel nie myslec ile mnie przez 2 lata skubneli. zlwaszcza przy duzych zakupach z dostawa, gdzie ladujesz syzbko jak psychol, a nie patrzysz na licznik.
Ostatni wyczyn na ktory nie zwrocilam uwagi i zostawilam: wzielam 4 malusie buteleczki wody gazowanej badoit, a na rachunku mialam 4 paki za prawie 4 euro.... no i co? myslalam ze sie wsciekne... teraz sprawdzam rachiunek, ilosc prpduktow glownie, bo na tym skubia, 2 razy ci bipnie mlekiem, powie, z emyslala ze jej nie "wskoczylo" i tyle...

macie juz kombinezony na zimę zakupione?

a z tymi rachunkami w supermarketach to ja tez juz sie nauczyłam sprawdzac bo kiedyś mi kosmetyki podwójnie skasowała i cos mi sie rachunek nie zgadzał

Ja też sprawdzam paragony, i zdarzyło się kilka razy, że coś nie tak było.

Kombinezon mamy z zeszłego roku, teraz dokupiłam tylko kurtkę, trochę większą żeby była na zmianę a później do ciągłego użytku, bo coś mi się widzi, że Martuś mi z tego kombinezonu wyrośnie.

Ten nasz jest właśnie o tyle fajny, że po zapięciu suwaka i zapięciu rzepa śnieg nie ma prawa dostać się do środka i nigdzie nie podwiewa, więc funkcjonalność identyczna.

reklama
Do góry