reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
za ta cene bralabym :-)

a u mnie wreszcie od poniedzialku nowa komorka :-) jestem zadowolona...tylko musze nauczyc siue szybko pisac bo calkiem inna klawiaturka :-D

ja wiem, ze mialam postanowienie, zeby przez rok nie kupci zadnego perfumu, dopoki nie zuzyje starych, ale przed przeprowadzka musialam zuzyc moje bonusy z kart klienta :) no wiec kartony beda ciezsze o perfum elixir niny ricci :) ale malusienki 30ml wiec zuzyje szybko tym razem :) puzzke dleco dla mojego juz niedlugo dwulatka i balsam apteczny dla malego, bo ten z domu sobie inteligentnie juz zapakowalam do karto,u 'lazienka' i zakleilam... zmienilam mustele na uriage, zobaczymy jak efekt, ale jak na moje to pewnie bedzie gorszy i zapachu nie pobije...

pati komorczak super! lubie takie duza a la blackberry!

Sylwia buciki bardzo mi się podobają. Ja na Twoim miejscu bym je kupiła.
Pati no cóż, komórka nie jest w moim stylu, ale cieszę się razem z Tobą z nowego gadżetu, jeśli tak to można nazwać. Wolę mniejsze, te duże jakoś tak mi nie pasują.

nie mogę nawet na chwilę spuścić bab z oczu. Ola właśnie spadła z góry łóżka. Na szczęście nic się nie stało. Na podłodze leży gruby dywan. No i kiedy ja mam mieć czas dla siebie.....

Ostatnia edycja:
Fredzia dobrze ze Olci nic sie nie stalo...Ty wez gumowe sciany i podlogi zrob i przezornie sufit :-D bo nigdy niewiadomo co Twoje dziewczyny wymysla :-D a co do komotrki to ja wlasnie lubie duze...z duzym wyswietlaczem...mialam ostatnie czasy jak sie moja poszla walic nokia dwie male i myslalam ze jebla dostane :-D

Natalia no widze zadowolona jestes to podsawa wiec kupuj ;))))

reklama
pati pamietasz jak mio mowilas, ze H&M ma online shop? a ja sie zdziwialam
no i wlasnie patrze na francuska strone ktora zyczliwie podaje liste sklepow online i informuje ze sklep intzernetowy h&m we francji ... jeszcze nie istenieje!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa! co za sredniowiecze!

Do góry