reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fajne, pewnie.
Ja sie wybieram do księgarni Świata Książki po większy zakup.
I nadal nie kupiłam kozaków dlugich za to takie mi sie spodobały:
BootSquare
Ja sie wybieram do księgarni Świata Książki po większy zakup.
I nadal nie kupiłam kozaków dlugich za to takie mi sie spodobały:
BootSquare
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
za ta cene bralabym :-)
a u mnie wreszcie od poniedzialku nowa komorka :-) jestem zadowolona...tylko musze nauczyc siue szybko pisac bo calkiem inna klawiaturka
a u mnie wreszcie od poniedzialku nowa komorka :-) jestem zadowolona...tylko musze nauczyc siue szybko pisac bo calkiem inna klawiaturka
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jest jeszcze minus 30% podjadę heheheh
A jaka masz Pati komórkę bo i ja się rozglądam bo moja już coś niedomaga
A jaka masz Pati komórkę bo i ja się rozglądam bo moja już coś niedomaga
patrycja24berlin
Nokia E 71- bialo-niklowana ))
Google-Ergebnis für http://hermilynbetanio.files.wordpress.com/2009/01/nokia-e71-1.jpg?w=328&h=310
Google-Ergebnis für http://hermilynbetanio.files.wordpress.com/2009/01/nokia-e71-1.jpg?w=328&h=310
ja wiem, ze mialam postanowienie, zeby przez rok nie kupci zadnego perfumu, dopoki nie zuzyje starych, ale przed przeprowadzka musialam zuzyc moje bonusy z kart klienta no wiec kartony beda ciezsze o perfum elixir niny ricci ale malusienki 30ml wiec zuzyje szybko tym razem puzzke dleco dla mojego juz niedlugo dwulatka i balsam apteczny dla malego, bo ten z domu sobie inteligentnie juz zapakowalam do karto,u 'lazienka' i zakleilam... zmienilam mustele na uriage, zobaczymy jak efekt, ale jak na moje to pewnie bedzie gorszy i zapachu nie pobije...
pati komorczak super! lubie takie duza a la blackberry!
pati komorczak super! lubie takie duza a la blackberry!
Sylwia buciki bardzo mi się podobają. Ja na Twoim miejscu bym je kupiła.
Pati no cóż, komórka nie jest w moim stylu, ale cieszę się razem z Tobą z nowego gadżetu, jeśli tak to można nazwać. Wolę mniejsze, te duże jakoś tak mi nie pasują.
nie mogę nawet na chwilę spuścić bab z oczu. Ola właśnie spadła z góry łóżka. Na szczęście nic się nie stało. Na podłodze leży gruby dywan. No i kiedy ja mam mieć czas dla siebie.....
Pati no cóż, komórka nie jest w moim stylu, ale cieszę się razem z Tobą z nowego gadżetu, jeśli tak to można nazwać. Wolę mniejsze, te duże jakoś tak mi nie pasują.
nie mogę nawet na chwilę spuścić bab z oczu. Ola właśnie spadła z góry łóżka. Na szczęście nic się nie stało. Na podłodze leży gruby dywan. No i kiedy ja mam mieć czas dla siebie.....
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Fredzia dobrze ze Olci nic sie nie stalo...Ty wez gumowe sciany i podlogi zrob i przezornie sufit bo nigdy niewiadomo co Twoje dziewczyny wymysla a co do komotrki to ja wlasnie lubie duze...z duzym wyswietlaczem...mialam ostatnie czasy jak sie moja poszla walic nokia dwie male i myslalam ze jebla dostane
Natalia no widze zadowolona jestes to podsawa wiec kupuj )))
Natalia no widze zadowolona jestes to podsawa wiec kupuj )))
reklama
pati pamietasz jak mio mowilas, ze H&M ma online shop? a ja sie zdziwialam
no i wlasnie patrze na francuska strone ktora zyczliwie podaje liste sklepow online i informuje ze sklep intzernetowy h&m we francji ... jeszcze nie istenieje!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa! co za sredniowiecze!
no i wlasnie patrze na francuska strone ktora zyczliwie podaje liste sklepow online i informuje ze sklep intzernetowy h&m we francji ... jeszcze nie istenieje!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa! co za sredniowiecze!
Podziel się: