reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mamoot fajne. Te wieksze to jak fachowe traperki. Ja zaopatrzylam dzieciaki w typowe sniegowce (Kamik). Julek mial w tamtym roku, sprawdzily sie- wiec w tym sezonie obydwoje dostali po parze.

Sylka tez jestem ciekawa efektu koncowego:-)

Josephine i jak maly zadowolony pewnie co? Moi akurat za nim nie przepadali...ale tez nie ogladali tej bajki zbyt czesto. Za to Barbapapa i owszem troche ich wciagnal.

reklama
cicha : to co ja mam juz od mieisecy z tym noddy to jest szok, najpierw byly puzzle, piosenki na cd, ksiazeczki, bajka na komputerze, dvd, jakies gadzety z wizerunkiem, az wkoncu znalezlismy lalke!!! :) ja tego nie kumam, ale najwiazniejsze, ze synek ma radoche. On go normalnie caluje i przytula!!!! :) no wiec ciesze sie, ze synus szczesliwy. i nie wiem dlaczego, ale cos ma przeczucie, ze TA zabawka dluuuuuugo nie pojdzie w kat, w zapomnienie :) aha no i na gwiazdroa bedzie drewnaine domino z noddy ;) ale tego jeszcze nie wie...
ps. barapabapa pojkazywalam mu ksiazeczki ale mam wrazenie z ejeszcze nie kuma, czy to zwierzak czy co to... tutaj to jets b; znane i dzieci raczej lubia, ale on chyba nie kuma tych zmian form itp moze jakby zobaczyl na dvd to by skumal cos, ale na ksiazeczce nie zrobilo to na nim wrazenia...

Cicha, bardzo fajne te buty Kamika - oglądałam w necie. Gdybym wiedziała, że zima w tym roku będzie tak snieżna jak w zeszlym, to też bym takie kupiła. :-)

No ja tym razem malo sobie kupilam w pl. 5 ksiazek i zapas ketchupow woclawek :-D i kilka kremow ziaji bo te mi najlepiej nawilzaja twarz na noc i nie podrazniaja skory... i jeszcze jakies odzywki do paznokci takie w kapsulkach ;-)

A buty kamika to neizle ceny maja...ja ogladalam fajne dla mlodej sniegowce ale nie bylo nr.reszta to takie szmaciaki...co to po chwili by miala mokre nogi...wiec sobie darowalismy... kupie cos tu...

heeej
pati jakie ksiazki kupilas????
moj tata zawsze tylko ketchup z wloclawka, pol miasta mogl zwiedzic zeby go nzalezc jak pod domem nie bylo :))))

a ja wczoraj sobie zamowilam na internetowej wypzedazdy sweterek cienki, kolszulke na dlugi rekaw, i sweter-plaszcz jasny siwy z dodatkiem owcy:szok: Stelle Forest.
tylko, z emam cykroa, bo pierwszy raz zamawialam z tej stronki, pierwszy raz na nowy adres ma przyjsc (jeszcze sie nie przeprowadzilismy), no i nie dstalam maila z konfirmacja, ktory ponoc zostal mi wyslany zaraz po zaplacie karta... hyyyyyyy stresss:eek:

reklama
jeszcze nie wiem o czym bo nie czytalam :-D
ale o jakiejs dziewczynce napewno...bitej itp... potem cos o rodzinie starajacej sie o dziecko...a reszta nie wiem...nie chce mi sie isc patrzec :pP

Do góry