reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

mam znalazlam !!!! ten esprit byl taki :
http://www.esprit.fr/?LKZ=FR&camp=FR_IC_GG_SK_40_001

bardzo fajnie lezal na mnie, tak przy ciele i zpaiety daje fajny efekt, taki wojskowy jakby
na zdjeciu srednio wyglada

a to ta ktorakupilam, zupelnie inny styl...

http://www.sudexpress.com/frfr/vest...24768/couleur-noir-BA00002695-BV00173524.html

nie wiem czemu esprit wysla na glowna strone... oki odpuszczama vero moda takie byly,tylko kolor brazowy :

http://veromoda.bestsellershop.com/EU/winter-jackets/iman-3-4-jacket---ret/222337

http://veromoda.bestsellershop.com/EU/winter-jackets/iman-jacket---ret/214425
ta ostatnia krotka, jednak dluzsza niz ta sud express

no moze wkoncu bedzie jasniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ciotka z esprita wal fote bo do glownej srony nas rzuca ;-) druga taka prosta... niezbyt mi sie widzi...

Ja dzis pojechalam po prezent dla kolegi noemi bo jutro idzie na urodziny...i tak przy okazji kupilam sobie sweterek kremowy rozpinany,dwa t-shirty pod niego...bialy i czarny...dwie takie tunicki dopasowane w pasy-jedna czarno biala a druga czarno brazowa na 3/4 rekawy...do jeansow bluzka w paski tez bialo-granatowa... i jedna bluzeczke z krotszym przodem a dlugim tylem...biala ...krotki rekaw i z takimi jakby diamencikami na ramionach wysypnymi :-) to chyba wsio :p

a rowerek bardziej dla kondycji i poprawienia krazenia kupilam...i ujedrnienia niz schudniecia...bo ja wiem ze lubie grzeszyc z jedzeniem i alkoholem...wlasnie wino ciagne :-D

pati oprocz kremowego i bialego nic nie skumalam hahahahahhaa
jakos ciezko sobie wyobrazic te krotkie przody i dlugie tyly...:)
a moze to ja jestem juz zmeczona hahahahha

stronka esprit nie wiem czemu nie dziala, kopiuje normalnie linka danego plaszcza ze zdjeciami

mi w tej sud express wlasnie sie spodobalo ze prosta, zwykla. a ten plaszcz esprit to tez bardzo klasyczny, tylko naparwde fajnie lezal. a mi tez sie w nim spodobalo to ze prosty, wlasnie zle sie czuje w udziwnieniach, nowinkach modowych itp
wlasnie chyba dlatego nie wzielam tych blyszczacyh przepasanych... znajde jeszcze jakas dluga kurtke, zeby nery nie marlzy, ale tez prosta bardzo klasyczna, czarna lub brazowa... ale prawie do kolan taka :) i bedzie git!

no legginsy : prosta krotka, odzielna informacja to tez skumalam:)

ps. pati my wino codziennie do kolacji, i najgorsze juz nawet do grzechow tego nie kwalifikuje ;)

nakrecilas tymi paskami kolorami i jakos sobie tego nie ogarnelam :) ale juz jest lepiej, tylko ta bluzka krotszo-dluzsza mnie intryguje :)
a nie wiedzialam ze h&m ma sklep internetowy.... musze obczaic czy dla dzieci tez, bo mlodemu tam lubie zakupy robic, choc tak napaarwde uwazam ze najfajniejsze rzeczy to maja od 0-18 m-cy :) takie dziecinne, kolorowe, jak typowo ang. typu next cherookie itp :) uwielbiam :) ale mlody juz wyrosl hehehehe

reklama
cholerka zapomnialam o najwazniejszym cacku na "zrobienie sobie dobrze" 20.X.10 !!!!!!!!!!!!!!! :
kupilam cienie do oczu, poczworne chanel :))))))))))))))))))))))))) od jutra sie pilnuje i znow sie maluje :)
(swoja droga to juz zapomnialam ze mialam sie malowac, skoro zapomnialam o cieniach ....)

pati : z modowa kreatywnoscia to niestety u mnie ciezko i chyba juz tego nie zmienie... i chyba dlatego wkladam w wiekszy budzet w kosmetyki niz ciuchy- na tym znam sie lepiej
i chyba sprawia mi to wieksza przyjemnosc nawet...

Do góry