reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a nie to ja w sklepie online-shop Zara wypatrzylam... i sie zakochalam...wogole maja tam boskie rzeczy...ale tez nie ukrywam cenowo dosyc drogie... ale widzzialabym moja Ptyche w takim sweterku :-) moze jak trafie w sklepei to odzaluje bo napewno dwa sezony ponosi :-) zapomialam ze wklejalam linki u Zary i nie wiem czy u Was jest sklep C&A ? bo maja tam ostatnio swietne rzeczy...fajowe spodnie-porownywalne do Zary a cenowo 50% taniej :-) wypatrzylam mlodej rurki czarne-ale bylam juz splukana po ostatnich zakupach i nie dalam rady kupic...ale nastepnym razem jaka beda to kupie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Legginsy fajne, nie mogę się zdecydować chce długie raczej, a jakie kozaki w tym sezonie beda na czasie?
kuszą mnie takie dlugasnie za kolano, widzialam w Zara
kuszą mnie takie dlugasnie za kolano, widzialam w Zara
patrycja24berlin
Syla teraz wszystko na czasie :-)
u nas jest C&A i ja osobiscie : dla doroslych nie przepadam, ale dla dzieci supe rzeczy i tanio! malemu tam mnostwo rzeczy kupuje, ostatnio pizamki na lato( pajace takie na krotki rekawx i lacone krotkie spodenki) plus bodziaki na naramki i letnie kombinezoniki
a teraz musze sie wybrac po pizamki cieplejsze.
aha pamietam ze przed porodem tez tam 2 kocyki kupilam i kapcie
a na codzien to t shirty i takie normalne rzeczy
dla dziewczynek maja duzo fajnych rzeczy
a teraz musze sie wybrac po pizamki cieplejsze.
aha pamietam ze przed porodem tez tam 2 kocyki kupilam i kapcie
a na codzien to t shirty i takie normalne rzeczy
dla dziewczynek maja duzo fajnych rzeczy
patrycja24berlin
ja dla doroslych tez nie lubie w c&a...ale dla mlodej owszem...kiedy lubilam wlasnie body-super gatunkoweo...itp...dla starszych dzieci mieli troche badziewiackie ale ostatnie czasy naprawde fakjowe maja rzeczy :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mi Tally Wejl ostatnio podpasowalo a c&a nie lubię bo tam jak w lumpexie wszytko porozwalane
reklama
patrycja24berlin
U nas w C&A wszystko poukladane Syla dawaj do Berlina na zakupy :-)
Podziel się: