reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a nie to ja w sklepie online-shop Zara wypatrzylam... i sie zakochalam...wogole maja tam boskie rzeczy...ale tez nie ukrywam cenowo dosyc drogie... ale widzzialabym moja Ptyche w takim sweterku :-) moze jak trafie w sklepei to odzaluje bo napewno dwa sezony ponosi :-) zapomialam ze wklejalam linki u Zary ;) i nie wiem czy u Was jest sklep C&A ? bo maja tam ostatnio swietne rzeczy...fajowe spodnie-porownywalne do Zary a cenowo 50% taniej :-) wypatrzylam mlodej rurki czarne-ale bylam juz splukana po ostatnich zakupach i nie dalam rady kupic...ale nastepnym razem jaka beda to kupie...

u nas jest C&A i ja osobiscie : dla doroslych nie przepadam, ale dla dzieci supe rzeczy i tanio! malemu tam mnostwo rzeczy kupuje, ostatnio pizamki na lato( pajace takie na krotki rekawx i lacone krotkie spodenki) plus bodziaki na naramki i letnie kombinezoniki
a teraz musze sie wybrac po pizamki cieplejsze.
aha pamietam ze przed porodem tez tam 2 kocyki kupilam i kapcie
a na codzien to t shirty i takie normalne rzeczy
dla dziewczynek maja duzo fajnych rzeczy :)

ja dla doroslych tez nie lubie w c&a...ale dla mlodej owszem...kiedy lubilam wlasnie body-super gatunkoweo...itp...dla starszych dzieci mieli troche badziewiackie ale ostatnie czasy naprawde fakjowe maja rzeczy :-)

u nas 90% bodziakow z C&A :) jak byl mniejszy to mu czasem kupilam jakies fajne firmowe ale teraz tak sie plami, ze to nawet nie ma sensu... bo sie panicz sam uczy jesc... i polowa posilku laduje na ciuszkach :) a C&A dobra jakosc!

reklama
Do góry