reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U nas też rozpiździel w C&A, w H&M zresztą też, do którego bym nie weszła. Ja niezmiennie uwielbiam Orsay, choć ostatnio podpadł, bo mały wybór koszul, i nie mam w czym do pracy chodzić.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wkurza mnie taki rozpirz własnie w tych dużych sieciowkach nie wspominając już o New Yorker tam to normalnie połowa rzeczy na podłodze, jeden but od pary itp
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
o a ja new yorker ostatnio lubie bo zaczeli miec fajowe rzeczy...ostatnio troche tam kuopilam przed urlopem..ale tez u nas porzadek...jedyne gdzie nie ma porzadku to tellly weijl...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hahaha a u nas własnie tam porządek bo w sumie to chodzę do takiego poza galeria handlowa.
Jak zalepie nogi i dam rade to sie jutro wybiore;-)
Jak zalepie nogi i dam rade to sie jutro wybiore;-)
patrycja24berlin
ja kiedys uwielbialam tam kupowac jeansy...a teraz to chamy gowno robia...bez rewelacji!!!!! jeszcze jakies dwa lata temu tak...moze wiecej jak widzialam jensy na miescie fajne to biegiem lecialam prosto w dupe zajzec zeby zobaczycv co na metce napisane-i telly weijl-... a teraz zapomnij armani....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No wiesz z wiekiem i te sprawy.......
Ja mam manie kupowania jeansów mam od G -star, levis, terranova i inne wynalazki nie liczylam nawet ile par bo wstyd!!!!
Ja mam manie kupowania jeansów mam od G -star, levis, terranova i inne wynalazki nie liczylam nawet ile par bo wstyd!!!!
patrycja24berlin
ja jak widze juz fajne jeansy to nie przesadzam ale od 170 euro zaczynaja sie!!! no i mnie to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pati rozesmialam sie, bo wczoraj w parku obczailam dupe jednej 30 letniej okolo blondynce, no i sprawdza sie co mowisz. jeansy sie wyroznialy. jedyne co, to nie armani, tylko dolce
mnie tez wkurzaja ceny jeansow, nie wyobrazam sibie dac ponad 100 euro, a najczesciej kupuje GAP - ok;70-75 euro
na dodatek maja akurat rozmiarowke ze mi ok, nie musze skracac o 10cm ze az traci fason, uwielbiam gapa
raz sie skusilam na diesel ale cena eeee... a dieselow tez bym chetnie miala cala szafe
a najwiekszy dobytek to jedna para DOLCE ktora kosztowala... 40 zlotych polski lumpeksowy lup sprzed lat! hehee nosze do dzis bo akurat prosty kroj ciemny niebieski klasyka ponadczasowa
tutaj niestety nie ma lumpkow nad czym ubolewam bo uwielbialam szperac
chodzilam kiedys do znajomej mamy na rozladowanie towaru... przed wystawieniem cen i otwarciem sklepu... nie mowie wam co lapalam wtedy ... m. in; te jeansy i torebke diora...
mnie tez wkurzaja ceny jeansow, nie wyobrazam sibie dac ponad 100 euro, a najczesciej kupuje GAP - ok;70-75 euro
na dodatek maja akurat rozmiarowke ze mi ok, nie musze skracac o 10cm ze az traci fason, uwielbiam gapa
raz sie skusilam na diesel ale cena eeee... a dieselow tez bym chetnie miala cala szafe
a najwiekszy dobytek to jedna para DOLCE ktora kosztowala... 40 zlotych polski lumpeksowy lup sprzed lat! hehee nosze do dzis bo akurat prosty kroj ciemny niebieski klasyka ponadczasowa
tutaj niestety nie ma lumpkow nad czym ubolewam bo uwielbialam szperac
chodzilam kiedys do znajomej mamy na rozladowanie towaru... przed wystawieniem cen i otwarciem sklepu... nie mowie wam co lapalam wtedy ... m. in; te jeansy i torebke diora...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas w C&A wszystko poukladane Syla dawaj do Berlina na zakupy :-)
Chetnie, mam straszna ochotę na ten Berlin!
Podziel się: