reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ojjj rozne cuda mozna robic...ja uzywam kolory rozne zamiast kredek na dolnej powiece...fajnie mozna laczyc rozne kolory... uwielbiam np.ta wersje i pasuje mi :-) http://www.snobka.pl/artykul/7818/makijaz_134_-_tygrysie_oko

Kuzwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa urwalo mi polowe posta jak nie 3/4 !!!! ale juz mi sie nie chce drugi raz pisac...dodam tylko ze ja porostu zamieniam czasami kolory i nie daje na codzien tak ostro...robie to bardziej stonowane-spokojne -na codzien....

a jakie kredki? ewentualnie czarna i biala...zeby rozjasnic linie wodne... ja tak jak pisalam w poscie wyzej-nie kupuje juz kredek bo mi cienie sluza jako kredki i mam ful wypas wersje kolorystyczna... mam tylko czarna i elyiner :-) a podkladow nie uzywam...mam puder w kulkach ktory kiedys pokazywalam i to mi starcza :-)

dla mnie zima lepszy puderek w kuleczkach :-) ide raz w miesiacu na solke i wtedy tylko kuleczki-daja ladna opelenizne...i skora tak sie nie stazeje... musze sie po tym urlopie niezle gimnastykowac zeby doprowadzic skore do ladu...to slonce niezle mi postarzalo skore...jakas taka pomarszczona byla i sucha na maxa... nakupowalam soli z olejkami i w tym sie kapie+ codziennie balsamowanie i jest lepiej... a wczoraj sobie walnelam kapiel dla stop...pedicure i pink lakier :-D

pati... zeby ci nie pachnialo, to powiem ci ze chinczyk wcale och ach nie byl, jak dla mnie normalny chinczyk tylko bylo tego full no i cena od miejsca i nazwy restauracji, a w miseczce ten sam ryz itp co w chinczyku na wynos... jedno danie tylko faktycznie bylo "wymyslne" i niezwyczajnochinczykowe... do tej restauracji juz na 100% nie wroce... zdzierstwo... jedyna przyjemnosc tro nazwa i ze przy stoliku obok siedziala znana dziennikarka tv wiec se moglam luknac jak wyglada na zywo :) i na dodatek jak sobie luknelam to mi poszlo w piety, wiec juz w ogole tam nie wroce nawet jak mi rabat dadza 50% hehehehe

co do pudrow i cieni... to ja ostatnio coraz mniej sie maluje, podkladow nie uzywam juz chyba od 2 jak nie 3 lat, jedynie puder matujacy i kulki, ale nie brazujae tylko perlowe z guerlain. a ciebie... za 100 lat bym ich nie zuzyla w sumie... musialabym kupic pojedyncze kolory, bo ja pojedyczne i duo to mi starcza na ... kilka lat !!!!!!!! a kreske pod okiem tez czesto robie cieniem bo ma delikatniejszy kontur :)

ps. kurtka noemi super i okularki tez :)

aha a na piety mialam sie zdecydowac wczoraj ale juz mi energii nie starczylo!

reklama
Do góry