reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
tosci przez weekend naklepalyyyy:)

po pierwsze polecany przeze mnie ruby rose i dalej rozleklamowany przez Pati ...POWINIEN NAM OSTRO PROWIZJA SYPNAC:)...ja je uzywam juz chyba z 10 l..:)zywa reklama:p

i tez odzywke wax...tu kazda - a co robisz z wlosami...mowie i leci po nia :D

Pati - pamietam Twoj zeszloroczxny lup - bylam szczera -i napisamam, ze mi sie nie podobala..(az mnie zdziwilas, ze sie na nia zdecydowal;as...jak dalej mam byc szczera, booo wcale mi do Ciebie nie pasowala...natomiast ta- jest super..swietniue sie prezentuje na tej babce!!! i kumpela ma podobny plaszcz, paski soobie zmienia i dopasowuje do butow, torebek - extra to wyglada i w tym roku tez na podobny tu czekam!!!
zakupy dla Ptysi - suuperasne!!!

ja za chwilke lece na kawke do funfeli...ale po przedszkolu Klaudii wracam buszowac na allegro- musze kupic mlodemu wdzianko na chrzciny;)

dla Dusi mam wypatrzona suknie, ale droga i szukam podobnej...a jak nie znajde to moze sie skusze..;/..bo beda dwie okazje wesele i chrzciny....

Rusia ja juz tak czasami mam-ze porostu cos kupie a w domu zastanawiam sie czy jakies "zacmienie mozgu" mialam :-D nigdy nie zapomne pewnych bialych spodni z "bajerami" sama z siebie w domu sie w glos smialam.... :-D

aha :-D ja uzywam zwyklych pacynek bo tym idzie mi najprecyzyjniej...pewnie gdybym kupila dobre pedzle a to ok.50-70zl szt.to bym moze umiala..ale szkoda mi kasy :-D kupilam przecietne raz i dalam mlodej do farbek takie "swietne" byly...

reklama
Do góry