reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja na razie do pracy nie chodzę więc rzadko się maluję, mam taki złotawy cień w pojemniczku z aplikatorem to jak co na szybko pomaluję i już, a tak na co dzień to tylko maskara :)

To po kolei :-D
Emu buty kupic chce mlodej ale tak na od czasu do czasu bo wiem ze koszlawia sie :-D od tak zeby odpicowac mloda "na kozaka" z okularami muchami :-D

Tusz mialam zloty wcentki...tego jeszcze nie mialam...ale szczerze bardziej podpasowal mi caly zloty "lash Quinn"...a teraz jestem fanka od Ardeco...polowe tanszy i jak dla mnie super...czarne opakowanie ze srebrna nakretka...

Cienie polecam takie : kiedys Rusia polecila i jestem ich fanka :-) mam palete juz dwa lata :-) swietnie sie trzymaja i wybor kolorystyczny na wypasie...a i konsystecja bardzo dobra...nie wspomne juz o cenie... i moje funfele sobie tez chwala :-) Non stop odkrywam jakis kolor ktorego wczesniej jakos unikalam-a potem aokazalo sie ze fajowy :-) wyprzedaż *RUBY ROSE* 88 KOLORÓW TYLKO 19.99 (1206565183) - Aukcje internetowe Allegro

i polecam ta stronke z makijazami :-) http://www.snobka.pl/dzial/263

Urwalo mi polowe tekstu... wrrrrr

no tow iec tak kupic mialam kurtke i spodnie przeciwdesczowe dla Ptychy do przedszkola ale nie kupilam bo nie bylo...jej rozmiarow...

a przytachalam dla niej: kurtke na zime,czapke ,szalik...dwie pary legginsow takich jakby z welny(ecri i czarne)bluze,spodnie na sport,siwy rozpinany na guziczki sweterek i dwa paski :-)

O a sobie kuoilam jedna duza paczke soli z morza mertwego :-) i kilka zapachowych z roznymi dodatkami :-) takie w saszetkach ... z olejkami od razu....

reklama
Do góry