reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja myslalam ze szykuje sie wielkie jaranie trawy :-D:-D

Kasia a papryczki wlasnie z kauflandu :-D bylam mega glodna i nie wiem co ,ale ponioslo mnie tam w te regaly... :-D

hahaha Pati - ja taka spaczona jak ty, tez pierwsze cto to "k***a ile oni beda to palic?"
usmialam sie po pachy z twojego "rusia a ty co mu kupilas za zmajstrowanie takich dzieciaczkow" hahaha no bo tzkz prawda - tylko babeczki dostaja... ja mam to w nosie, zmajstrowanie latwiejsze i mniej meczace noz 9 m-cy coiazy i POROD. wiec uznaje ze mi sie nalezy :) zapomnienie nie wchodzi w gre hehe :)
pati a co ty robisz, ze zarabiasz? allegro ? usmilam sie z twojego posta... powiem wam, ze tez mnie coraz bardziej kusi zeby miec swoje wlasne zarobki... tylko do pracy mi sie isc nie chce hahahaha
nie, na powaznie, to nie wyobrazam sibie zostawic malego cale dnie z niania
tutaj byle jaka praca to minimum 18-19h wiec powrot do domu ok. 19h30-20 z malym dzieckiem czasu tyle, zeby dac buzi na dobranoc albo wcale...bo juz spi...a moj na dodatek wstaje miedzy 8h20 a 9H30... wiec nie wiem kiedy bym go widziala...
to jest moj 1 z najwiekszych dylematow : pracowac czy nie, nie potrafie sie zdecydowac, jetsem miedzy mlotem a kowadlem...

aha a poza tym to ( tylko sie nie smiejscie ze mnie) to dzis wrocilam z urlopu i nawet do jutra nie czekalam tylko sru na BB zobaczyc, ktora co kupila... to juz jest choroba :)

reklama
my swietowalismy 7..moje imieniny..Klaudii i Gracjana m-ac..do tego 11 sierpnia minie mi i A 11 wsponych lat:O...troche sie obkupilam..a na 11 licze ze cos mi skapnie od szanownego\;p...Generalnie- tez mam to w nosie, czy da..ale miloby bylo..taki gest..no i dobrze piszesz Josephine- co to zmajstrowac- tylko przyjemnosc..apotem...;/...to dopiero jazda...

Wczoraj pojechaliśmy z Martusią na piłki, zwykle zostawała sama, ale wczoraj coś nie bardzo- ale po pół godziny udało mi się urwać, i pobiegłam do orsaya, pod presją czasu szybko nabyłam koszulę, bluzkę i kamizelkę :-) a dziś kolejne podejście do nabycia butów, i polowanie na koszulę, która mi się wczoraj bardzo spodobała, ale była ostatnia i na dodatek zarezerwowana.

Rusia : najlpeszego!!!
to faktycznie wam sie okazji zebralo :)
a mnie dzis naszlo na wypad do PL, przegladam wlasnie bilety w wizzaira, ale tak malo wyboru w datach do poznania... a loty dpo warszawy: na miejscu o 23!!!! tylko ze z wawy do siebie mam jeszcze 4h autem... masakra... z paryzem wiecznie problem, za malo polakow
moj brat z UK ma zawsze mega wybor i super ceny... a tu... powort 5 wrzesnia w niedziele... 149 euro!!! przyjemnosci...

A aj dzisiaj pierwsz raz robiłam zakupy spozywcze przez internet, bo nie mam samochodu a nie chce mi sie kogos prosic.
ceny ok a za dowóz sie nie płaci jak zamawiasz powyżej 100 zł
zobaczymy mają mi to jutro rano przywieżć

A aj dzisiaj pierwsz raz robiłam zakupy spozywcze przez internet, bo nie mam samochodu a nie chce mi sie kogos prosic.
ceny ok a za dowóz sie nie płaci jak zamawiasz powyżej 100 zł
zobaczymy mają mi to jutro rano przywieżć

moja sis czesto robi...raz taka gafe strzelili, ze zamiast zelu chlodzacego pod oczy ...przywiezli jej lizaki lodowe:D:O...(po ang. to dosc podobne nazwy...stad pewnie pomylka?...

Sylka ja juz od dwoch lat duze, podstawowe zakupy robie przez internet i powiem, ze bardzo sobie chwale a teraz podczas wizyty w Polsce to nawet bardzo doceniam te opcje. Dla mnie duze zakupy to jedna z mniej przyjemnych rzeczy. Nie mowie tu o malych zakupach w malych 'ukierunkowanych' sklepikach (mleczarz, rzeznik, wloski, orintalny, organic itp.- bo to calkiem przyjemna rzezc) ale duze supermarkety to dla mnie meczarnia i strata czasu.

A co do zakupow w Polsce to na chwile obecna obkupilam sie tylko w ksiazkach dla siebie i dla dzieci. Ksiegarnie i ksiazki to jednak moja najwieksza slabosc:-)
Mze w tym tygodniu wyrwe sie na chwile i przelece innego typu sklepy..ale powiem szczeze, ze nawet mnie jakos wyjatkowo nie ciagnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry