reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

hehe;)
...a ja zas po calym dniu w centrum handlowym (A.cierpliwie mi towarzyszyl;)..ba! cala familia:D...kupilam 2 tusze do rzes, lakier do wlosow, zele pod prysznic i pampesy;/..A sobie bluze..mac! - a butow namierzylam sie i dupa...jakas porazka ? czy ja po porodzie taka wybredna sie zrobilam?:O...dawno takiej"suszy" zakupowej nie mialam;/,,,totalny brak zdecydowania...Jutro znowu jaaade:D..w inna czesc Manu:p

reklama
Przyszly dzis stroje!!! Nie polecam sprzedawcy..stroj w paterke okay...ladnie lezy...chodz majdy mogly byc wieksze... :/ ale czerwony-rozpruty po jednej stronie ze 2ta kokarda" co z przodu wisi po jednym boku...rozprute calkowicie...do tego ze stanika wychodza druty...i skasowala mnie na paczke 25zl.a znaczki wykazuja sume 15,30...wiec suka jedna w CH...mnie zrobila!!!

gadam z pustakiem...chce zebym odeslala stroj...no debilka... powiedzialam ze maja mi zwrocic 30zl...20 za naprawe stroju plus 10 zl.roznicy za paczke...ale ona chce dac mi 20...

My chyba bedziemy zmieniac auto powoli...bo Adam ostatnio duzo w polske jezdzi i handluje i chce miec kombi...i bedzie kombi-ford mondeo...ten najnowszy model...jest warunek...ma byc bialy,z ciemnymi szybami i ciemnymi alusami ;-) to sie zgodze...;-):-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry