reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
nie znam firmy...

a co do wybielacza...- ja bym sprobowala.., i nawet w pierwszej chwili sie napalilam..ale teraz karmie piersia, a tam napisane..niet;/..

ja najczesciej colgate... albo blenda-med... ale czy ja wiem czy one z wybielaczami:/
ten zel chyba sobie zamowie...ale co to za pojemnosc-2,5ml :/

Mnie dzis na zakupy naszlo...chcialam cos sobie kupic ale nie wiedzialam co :-D mialam ochote na jakas branzoletke... :-)
no i kupilam sobie taka ni to pomarancz ni czerwien...plus sobie okulary przeciwsloneczne i dla mlodej...dla mlodej boskie...takie muchy jak teraz sa na czasie w ramce rozowo-pomaranczowej :-) i kilka *******ek dla mlodej ;-) w sumie mialam ochote jeszcze do jednego centrum skoczyc bo tam wiekszy wybor w sklepach ale poszlysmy na lody potem na cole i frytki...i juz sie pozno zrobilo ;-)

Ja se jutro cos kupie bo na koncowkach wyprzedazy wypatyrzyłam pare fajnych rzeczy i moze gdzie ten top secret znajde i jutro fryzjer nie ma bolca bo grzywka mi juz oczy zaslania

My blend a med, ale nie wiem czy to coś daje... Dentystka mi kiedyś mówiła, że ona jakimś proszkiem szoruje - grosze kosztuje i faktycznie zęby ma śliczne bielusieńkie.

Kasia ksiązki nie kupiłam ale za to buty;)

Lolite Lempicka lubię bardzo mi podchodziły takie w fioletowej butelce jak byłam w ciązy;)
ma taki opis

Lolita Lempicka, to kobieca, zmysłowa kwiatowo-orientalna kompozycja. Imponuje swoim pięknym flakonem w kształcie jabłka. Zapach jest tajemniczy, intrygujący, romantyczny, ciepły, namiętny, kuszący pełen pożądania i kobiecości.

Woda perfumowana EDP Spray Lolita 100ml/3.3oz

takie miałam

ja mam lolite pierwsze jej jabluszko :) fajny zapach, ale dosc mocny! drugi raz nie kupie, bo jak dla mnie jest z amocny, ale jest typowy. ja raz powachasz i pozniej gdzies poczujesz to wiesz, ze to ten :) a moja ciocia od 6 lat nie zmienia tylko jedno jablko po drugim :)

reklama
Do góry