reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia ksiązki nie kupiłam ale za to buty
Lolite Lempicka lubię bardzo mi podchodziły takie w fioletowej butelce jak byłam w ciązy
ma taki opis
Lolita Lempicka, to kobieca, zmysłowa kwiatowo-orientalna kompozycja. Imponuje swoim pięknym flakonem w kształcie jabłka. Zapach jest tajemniczy, intrygujący, romantyczny, ciepły, namiętny, kuszący pełen pożądania i kobiecości.
Woda perfumowana EDP Spray Lolita 100ml/3.3oz
takie miałam
Lolite Lempicka lubię bardzo mi podchodziły takie w fioletowej butelce jak byłam w ciązy
ma taki opis
Lolita Lempicka, to kobieca, zmysłowa kwiatowo-orientalna kompozycja. Imponuje swoim pięknym flakonem w kształcie jabłka. Zapach jest tajemniczy, intrygujący, romantyczny, ciepły, namiętny, kuszący pełen pożądania i kobiecości.
Woda perfumowana EDP Spray Lolita 100ml/3.3oz
takie miałam
Dzięki!
Dlatego pytam, bo jest taka promocja: Wyniki wyszukiwania w dziale Kosmetyki, wyników 9 - Kosmetyki - damskie, męskie, pielęgnacja ciała, zapachy, bielizna - sklep internetowy Merlin.pl
Sylwia, butów nie poczytasz Chyba, że sposób konserwacji
Dlatego pytam, bo jest taka promocja: Wyniki wyszukiwania w dziale Kosmetyki, wyników 9 - Kosmetyki - damskie, męskie, pielęgnacja ciała, zapachy, bielizna - sklep internetowy Merlin.pl
Sylwia, butów nie poczytasz Chyba, że sposób konserwacji
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia zadna to promocja popatrz sobie:
Perfumy Lolita Lempicka L de Lolita Woda perfumowana 80 ml - porównanie cen w sklepach internetowych
Perfumy Lolita Lempicka L de Lolita Woda perfumowana 80 ml - porównanie cen w sklepach internetowych
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jak wam sie podoba ta druga tunika czerwona i ta calkiem ostatnia...chcialabym cos takiego zwiewnego na plaze...albo na takie upaly :-)
tunika plażowa w e-lady.pl
tunika plażowa w e-lady.pl
Pati ja bym cie osobiscie widziala w 3 albo ostatniej. Jakos ak jednolity kolor w takim wydaniu srednio mi sie podoba (jesli mowimy o plazy bo na domowy uzytek to inna sprawa);-) Jedyne co mnie troche zniecheca to fakt ze nie podaja z jakiego to jest uszyte materialu...a cos bardzo sztcznego na upaly, nawet jak jest zwiewne, moze miec odwrotny efekt niz zamierzony.
reklama
Pati daj znać koniecznie jak ten sprzedawca i stroje bo też mi się coś u niego podoba...
tuniczki fajne ale chyba właśnie kolorowe fajniejsze-jak dziewczyny piszą
taki mi się widzi bo podobny fason mierzyłam w triumphie ale 220 kosztował i mi szkoda było ale moje zwisy dobrze w takim fasonie wyglądają- lepiej niż w typowym mocno wyciętym na środku
http://moda.allegro.pl/show_item.ph...yaccount/watch.php">Trwające</a>.</i>#gallery
kolory są różne
tuniczki fajne ale chyba właśnie kolorowe fajniejsze-jak dziewczyny piszą
taki mi się widzi bo podobny fason mierzyłam w triumphie ale 220 kosztował i mi szkoda było ale moje zwisy dobrze w takim fasonie wyglądają- lepiej niż w typowym mocno wyciętym na środku
http://moda.allegro.pl/show_item.ph...yaccount/watch.php">Trwające</a>.</i>#gallery
kolory są różne
Ostatnia edycja:
Podziel się: