reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Baska ja chcialam wlasnie taki stroj jak pokazujesz tylko czerwony...ale ta rozmiarowka poprostu mnie ostraszyla...tak jak i w tym rozowym co chcialam...pod biustem mam 80cm...i zawsze kupuje staniki 80B ale ten stroj zeby miseczka byla w miare to pod biustem mial 68-77...czy jakos tak...i balam sie ze bedzie dla mnie zha maly :/

reklama
b.ladny stroj..ale jakos w ciemni bym nie kupila...a nie mierzylam jeszcze tkiego fasonu...
teraz taka kicha pogoda, ze wierzyc sie nie chce, ze srodek lata;/..

dzis rejestr.mlodego- oficjalnie ma juz na imie GRACJAN;)..A. sciemnialam, ze dam inaczej:p
bo podobalo mi sie tez- Wiktor ..Hubert...ale to imiona dla kolejnych naszych dzieci:D
i wracajac do tematu watku...kupilam sobie dzis getry 2 pary jedne zwykla czarne, jedne takie prazkowane, odzywke do wlosow, i Duska kupila sobie slodycze i jakies gadzety-male zabawki;)...no i torebki na allegro...
Jak wyszlam z dziecmi o 10...wrocilamLEDWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 15...zmontowalam obiad..juz po ..spie....wypruta!..odciagara-Gracek na cycku wisi;)

Stroje jeszcze nie doszly..a glupia pipa na moje juz dwa razy napisane pytanie prezz gg nie odpowiedziala...zobaczymy ile bede czekala...w srode juz pieniadze zeszly z konta...przesylka robiona z konta polskiegow iec powinno juz dawno byc...wiec najpozniej powinnam miec stroje w poniedzialek-max wtorek...

a i chyba kupie sobie takie zegarki :-D
ten pierwszy chce rozowy...a te nizej bialy i roz :-)

HIT! LATO 2010 ZEGAREK LED JELLY WYS. 0 ZŁ (1140246972) - Aukcje internetowe Allegro

Zegarek anion zdrowie jelly 16 kolorow WYS. 0ZŁ (1140246577) - Aukcje internetowe Allegro

te pierwsze sa ciekawsze...i jak znalazl dla alergika jakim jestem:-)
ostatni kupilaM sobie zegarek- posrebrz-pozlacany...taki zwykly,,,ale mocno sie blyszczy:D

Mnie sie tez podobają ale mój małż stwierdził ze wygladaja jak z odpustu:-) ale ten typ tak ma.

A jakies fajne bluzki gdzie kupie? Bo ja jak sie wybiore na zakupy to tylko jeansy i buty kupuję.

Syla smignij do Top secret jak masz gdzies w poblizu...teraz fajne przeceny maja...ja mam zamiar cos wyhaczyc jak bede w polsce :-)

A co do zegarwkow...no co sa troche odpustowe to fakt :-D ja bym chciala ten ostatni malutki miec oryginalny :-)

a wczoraj wchodzi moja sis i jej chlopak i zgadnijcie co maja na rekach?:D..te zegarki..male..on czarny, ona bialy:) na zywo...na rece wygladaja fajnie!!! .. tu dali za nie 10 f jeden..

reklama
Do góry