reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ooo super Pati!
ja dzis zabralam (lamie tu prawo:O..haha- bo po cc przez 6 tyg nie wolno siadac za kolko- jakby tfu tfu ktos nawet we mnie wjechal- ja mam przechlapane;/..ale musialam...bo bardzo chcialam juz pojechac do takiego centrum handlowego..no i...dupcia mi sie zakupy srednio udaly- tzn kupilam Klaudii 2 spodniczki i tunike aaa i lalke, a Gracjanowi 2 pary spodni, koszule, bezrekawnik i bluzeczke

sobie 3 kg pomidorow:D..takich winnych..kisciowych...lecialam z jezorem na wierzchu, by juz teraz je zjeeesc;P- oczywiscie wszystkich nie zjadlam:p:D
a wczoraj kupilam sobie zwykle czarne legginsy;)

reklama
nalaltalam sie wczoraj - dzisiaj po sklepach i kiszka- sobie kupilam witaminy, odzywke do wlosow, balsam do ciala, dzieciom witaminy, Klaudii sukienke i bluzeczke, a dzis- parasolke dunlop i okulary przeciwsloneczne-dunlop...Jutro jade po buty;)..bo za tym glownie chodze..jebki pala mi sie na nogach..dzis wywalilam 3 pary...jedne starte, drugie brudne, a trzecie smierdzialy:D- bo spadl deszcz zmokly-przemokly i fuj:D...do kosza;)

czy ja kupie sobie dzis w koncu buty?:>///...bo i kosmetyki potrzebuje...a mam voucher jak wydam 10 f 5 f mam znizki...i takie dwa bileciki dostalam:p...wiec jak wydam 20 f to zaplace tylko 10:D...to z telefonu...wogole to dostalam wiele kuponow dla malego....ale w najdrozszych sklepach w Man...i co mi po takim 5% off:D..
a w czwartek A obiecal mi, ze pojedziemy razem ..cos sobie mam wybrac(za ur. cudownych dzieciaczkow)- choc szczerze przyznam...ze (moze to hormony?) liczylam,z e zrobi mi niespodzianke...(dostalam - piekna orchidee, no..ale...i wczoraj jak sie tak rozdzielilismy to myslalam- pewnie cos mi kupi!!!! dupa;/..a on- a pozniej nie bedziesz zadowolona np. z perfum - wole jak sobie sama wybierzesz...itd..no, a ja wole nawet paskudnego smierdzucha, ale by sam kupil!..a on to jak 2-3 razy kupil cos i nie trafil...to juz nie chce wcale...no chybam, ze chodzi o buty lub jakis sprzet;/...np. ostatnio 2 dni temu kupil mi buty...nike sportowe na wypasie...no..po co mi jakies z systemem bla bla bla..pojda na allegro:D..nie potrzebuje kolejnej pary nbutow sportowych...gdzie ja i sportowe- to odswietnie:p

A Ty mu cos kupilas za zmajstrowanie tak cudownych dzieciaczkow? ;-)

Moj mi nic dawno nie kupil-zgred jeden!!!
Sama sobie teraz kupuje za moje zarobione...i mam wysrane na wszystkich :p

Ja wczoraj pojechalam po zakupy...glodna bylam...i odstalam atak na papryczki ostre nadziewane feta...jezuu nie pytajcie jak ja to jadlam...jak tylko wyszlam ze sklepu na parking podziemny to zaraz tam otworzylam sloik i 5szt.paluchami zjadlam :-D w domu nie zdazylam nawet butow sciagnac a mialam dokonczony sloik :-D ajjj jakie to dobre bylo... :-D

Pati, ale smaczki ;-) Takie papryczni w Kauflandzie kupuję, ale musze miec na nie wielkiego smaka, wtedy faktycznie - jedna za drugą.

Pati no jak smak to smak ja ostatnio jak po sklepie chodziłam to zjadłam cała paczke moreli i do kasy posżło samo pudelko:-)
A moje ostatnie zakupy to 4 kg trawy, rollerboarder , grabie Fiskars i takie tam inne

Sylwia, pierwsze co pomyślałam to to, że kupiłas trawę do jedzenia:-D Mysle sobie, hmmm jakieś danie wege:-D No ale potem pojawiły się grabie, więc, ufff;-):-D

Kasia moze i da sie zrobić jakies danie wege ale trawa już posiana, podleje wieczorem i moze urosnie

A jutro moze skocze na zakupy ciuchowe jakies bluzki potrzebuje

A ja myslalam ze szykuje sie wielkie jaranie trawy :-D:-D

Kasia a papryczki wlasnie z kauflandu :-D bylam mega glodna i nie wiem co ,ale ponioslo mnie tam w te regaly... :-D

reklama
Do góry