reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja chyba zaczne sie odpierdzielac w domu...bo kurde mam z 5 par butow ktore jeszcze ani razu nie zalozylam bo nie bylo kiedy i nawet sie nie zapowiada ze bedzie kiedy... do gotowania np.moje brazowe szpile se rypne jutro :-D

do butów sexi wdzianko i można sprzątać. Tylko dzieci trzeba się pozbyć:-):-):-):-). To dopiero będzie porządek:-):-):-):-):-).

do butów sexi wdzianko i można sprzątać. Tylko dzieci trzeba się pozbyć:-):-):-):-). To dopiero będzie porządek:-):-):-):-):-).

i jak z realizacja dziewczyny?:-)

ja dzis kupilam sobie kosmetyki - kremy na rozstepy mustela i jakis jeszcze- mniej znanej firmy za 12 f...mam nadzieje, ze bedzie ok..bo jak otworzylam to on zbytnio ladnie nie pachnie...a A sie smieje, nie ma pachnac ma byc skuteczny:-p...poki co mustela mnie nie zawiodl!..zuzylam juz 5 tubek:-D...a z Duska na cala ciaze starczylo mi 7
i kupilam dzis A koszuli oryginalne ..i takie tam gadzety w tk max...sam sobie wybieral:happy2:-pod urodziny:-p

i juz mam pomysl jak Duski ur beda wygladaly..ale jeszcze musimy sobie to w glowie poukladac..;-)kilka gadzetow na imprezke juz kupilismy,..

aaa i wystawilam nowe buty na allegro;)

a dziewczyny widze szalejaaa...my zaraz zjemy kolacje i lecimy na spacer do parku...

reklama
a my dzis pieszo wybralismy sie do miasta...daleko az tak nie mamy...przez park...ladna pogoda...ale jak wyszlismy o 14 ..wrocilismy o 18...caly czas na nogach...wracalam tip topami doslownie..wszsytko mnie bolaloooo...:O...kolacja ..kapiel i o 19.20 Duska juz spala...

padam..a nic takiedgo nie kupilismy..mlodej 3 nowe bidony/butelki do przedszkola..nowy lunch bag, jakas zabawke do kapieli..., kosmetyki, witaminy, dla malego 2 smoczki kubusie puchatki.., A do noewego samochodu jakies gadzety -kosmetyki.., warzywa owoce, ryby, ...

Jutro/pojutrze jade juz po rzeczy dla siebie do szpitala...bo jak tak licze, ze max 6 tyg mi zostalo..a ja nic..i sny o wylatujacej ze mnie watrobce ...to mnie lekki strach bierze...

Do góry