reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja nie lubie torebek takich w sumie na ramie ...tzn.z krotkimi raczkami owszem ale juz na dlugicha paskach nie...a w reke lubie najbardziej..albo przelozona w zgieciu rekiw lokciu ;-)
Kalodsze fajowe :-) Syla a w panterke Ci sie podobaja? widzialam fajne :-)

nie no wymiękam. Mi najbardziej podobają się te do ślubu i w kratkę.
Swoją drogą poszukuje płaszcz przeciwdeszczowy dla Oli i nic ciekawego nie wpadło mi w oko.

Mi się te Chanel podobają bardzo tylko cena NIE!!! no tyle za kalosze to juz przesada;)

Kratki podobają mi się ale na kimś Pati a jakie panterki?

Ja tez lubie torebki do reki, na krotszych uszach...ta jednak nie do konca moja...uwielbiam klasyke, ale ten kolor mi jakos srednio do tego fasonu...

Kalosze sa super i bardzo praktyczne ...tu to kazdy (oprocz mnie wciaz) ma..

ja dzis kupilam sobie dwa komplety bielizmy - czarna i zolto-czarna ...i wielki mieciuuuchny recznik :)...a pojechalam za koszulami/pizama:D

te chanela fajne :-) ale cena faktycznie kosmos...ja po wodzie nie chodze wiec mi nie potrzebne kalosze... ja to wole mandat zapalcic i zaparkowac w niedozwolonym niz daleko lazic :-Da tak powaznie to ja chyba w zyciu kaloszy nie mialam:szok:

a te w panterke kiedys mi sie o oczy obily gdzies ale zabij a nie wiem czy na ebay czy na allegro..ale bombowe byly :-)

Rusia a co w tym kolorze nie tak ? toc to zwykly czarny :-D
No i podoba mi sie ze nie musze dac 8,5 tysiaca euro a tylko 20 :-D
kumpela zaraz kazala sobie tez kupic :-)
chcialabym jakies nowe okulary... ale az sie boje lazic szukac-bo to zas wieki mina...
podba mi sie tez ta hermesa torebka :-) i jak jest ubrana...buty ma boskie :-)

Załączniki

• 7e7ac78f175032c604566e76328104db.jpg
    7e7ac78f175032c604566e76328104db.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 29
  • victoria-beckham-shopping-nipples-12.jpg
    victoria-beckham-shopping-nipples-12.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 30
a mialam pisac..ze tu pasuje mi klasyczny czarny do niej..bo ta co zamiescilas wydawala mi sie szara....? tak to elegancko;)

reklama
Ale ta Wiktoria chuda... Nie podobają mi się takie szkieletki ;-)
Rusia dawałaś kiedyś zdjęcie Edzi. Widziałam w kolorowym piśmie jak Horodyńska z Malinowską skrytykowały tę kreację - przez te wystające farfocle ;-)
Super te kalosze. Ja mam jedna parę - takie zwykłe. Potrzeba mi było na łażenie z psem ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry