reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

i takim bym nie pogardzila...
Co do koloru to na chwile obecna chyba bym czarny wybrala...do wszystkiego pasuej:D i jest taki drapiezny..sexowny...tajemniczy..

reklama
Rusia, piersze tak, a drugie jak czołg ;-)
Rodzinne samochody - duże, a na codzień malutkie, zwrotne. Ja jeżdże Clio i wszystko byłoby glanc cycuś, tylko ... nie ma wspomagania. Klnę na czym świat stoi.

Rusia takim GL bym nie pogardzila tez :-) a M-klasa to jaki to jest ? czy mialas na mysli ML :-D
Dla mnie nr.1 w "jeepach"to BMW x6...posrana jestem za takim :-D a na lato to bym chciala Mercedesa SL :-D cabrio naturalnie ;-)

Te alfy nowe fajne sa :) dosyc duzo tu widze... i naprawde fajniutko sie prezenzuja... a od kiedy Syla Ci sie biale auta podobaja? bo z tego co pamietam nie podobaly Ci sie jak ostatnio mowilam ze sa fejn :-D
Czarne auto faktycznie non top brudne...i po myciu na myjniach lakier szybko sie rysuje ,a malo jest specjalistycznych dobrych miejsc gdzie mozna umyc bez szwanku dla lakieru auto...Ale na szczescie tu jedna maja...uwielbiam patrzec z jaka precyzja myja te "szczoty" wszystko :-)

a podoba Wam sie to nowe porsche panamera ? bo mi tak :) i ostatnio podobaja mi sie co raz bardziej te auta na matowo zrobione :-) biale albo czarne-mmmmmm :D

rusia fajne te samochody :) tez takie duze jeepy lubie :) wygladem bo oczywiscie na niczym sie nie znam..;
pati nie wiem o jakim porshe mowisz ale mi sie ogolnie porshe zle kojarzy : tutaj : synowie bogatych tatusiow ktorzy nic w zyciu nie potrafia zrobic, albo 30 poaro letni kawalerowie wyrywajacy nastolatki, albo : jak byly szef meza : takie chamiska co zeby zagrac po klotni zonie na nosie : sprzedali samohod rodzinny i na drugi dzien ostentacyjnie, by pokazac kto ma wladze i decyduje prze d oknem zaparkowali porshe... zonie na nosie zagral owszem, ale dopiero pozniej sie zorientowal ze autem zona wozila dwojke dzieci do niani raz w tygodniu, na dodatkowe zajecia do ortofonisty itp...

Sylwia fajne to wymyślili dla ciężarówek, czyżbyś jednak coś planowała, że oglądasz takie strony? ;-):-D
Torty bardzo apetyczne i pięknie wykonane, mi się podoba ten śpiący kotek :tak:

Pati widzisz ty przechodzisz koło cukierni i marzysz dalej i masz świetną figurę, a ja wchodzę do środka i zaokrąglam się ;-):-p a tuniczka śliczna :tak:

u nas z kasą ostatnio krucho, kupiłam więc Izie całą pakę ciuszków używanych, przyszły w tamtym tygodniu, ciuszki śliczne, pachnące i milutkie , udało mi się widać że nie z lumpeksu tylko pani dla swojego dziecka kupowała . Paka taka duża że ledwo w szafce zmieściłam te ciuszki, teraz Iza śmiga do przedszkola co dziennie w innej "nowej" bluzce ;-):-D

a na samochodach się nie znam, kocham nasze auto i już ;-):-p

reklama
Do góry