reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
:-D wejdz na youtube.com i wpisz KK Royal Berlin-Ci chlopacy napewno nie maja aut od taty ;-) za to kreca w nieruchomosciach i jezdza takimi furami ze glowa boli... nie ma takiej fury chyba ktorej nie maja :-D chcialabym nie miec chyba skrupolow jak oni-bo tacy to pozyja ;-) :-D

:-D wejdz na youtube.com i wpisz KK Royal Berlin-Ci chlopacy napewno nie maja aut od taty ;-) za to kreca w nieruchomosciach i jezdza takimi furami ze glowa boli... nie ma takiej fury chyba ktorej nie maja :-D chcialabym nie miec chyba skrupolow jak oni-bo tacy to pozyja ;-) :-D

zaraz patrze :) tutaj jak mowie synkowie tatusia to 18-20 letni z 16 czy 8 dzielnicy, raczej zarobic jeszcze czasu nie mieli, bo matury niektorzy jeszcze nie zdazyli zdac :)
swoja droga smiac sie chce jak widzisz takiego nieopierzonego w takiej furze : masz ohote zapytac czy tata kupil na 18-tke, czy moze w ogole to jets tatowy, tylko na dziw wieczor pozyczyl :)
a ja wam powiem ze mnie samohody w ogole nie kreca... pewnie ze sa ladne, ale dziele je tylko na ladne i nie, duze i male :) sprawne i niesprawne, wygodne i nie :) o pozycji z abardzo dla mnie nie swiadcza, bo za duzo znam osob co jak sie mowi przyslowiowo chleb ze smalcem jadlo a jezdzilo drogim autem ( oczywiscie nie na rangi porshe, ale poslkiego osiedlowego parkiungu )

hmmm... ale zgadzam sie co do nieruchomosci : to jest dla mnie pozycja, jak widze w paryzu rodizny co maja po pol haussmanskiej kamienicy za kilka miliardow, albo chocby mieszkanie w dobrej dzielnicy za 2 miliony, czy wille w saint cloud za 3-4 :) jak wiesz ze ktos ma tam dom czy mieszkanie na wlasnosc, to wiesz ze milioner :) i w sumie tutaj najwieksza wytyczna dobrej sutuacji sa wlasnie nieruchomosci... bo paryz piekny paryzem, moizesz byc w centrum, a ponad 50% rodzin mieszka w 40-50metrach z wiecej niz jednym dzieckiem...

pati toc to same auta migawki, a ja chcialam chlopakow obczaic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no mnie tez to smieszy...aale najbardziej to dla mnie smieszny widok jak kolesie w gajerkach pod krawatem z wyglancowanymi butami i teczka pod reka smigaja autobusem :-D jakos mi to nie pasuje ;-)

A ja mam takie cos do opchniecia :-)

Picasa-Webalben - patrycja - ciuchy sprzed...
dla niemowlakow nie pokazuje bo to i tak zbedne... u nas same starszaki praktycznie albo wyrosniete bobasy co juz gadaja ;-)

no mnie tez to smieszy...aale najbardziej to dla mnie smieszny widok jak kolesie w gajerkach pod krawatem z wyglancowanymi butami i teczka pod reka smigaja autobusem :-D jakos mi to nie pasuje ;-)

A ja mam takie cos do opchniecia :-)

Picasa-Webalben - patrycja - ciuchy sprzed...
dla niemowlakow nie pokazuje bo to i tak zbedne... u nas same starszaki praktycznie albo wyrosniete bobasy co juz gadaja ;-)

mnie to nie szokuje bo tutaj jets takich pelno : jak kupili apartament w 16 dzielnicy to w pieknych starych kamienicach parkingow nie ma... tacy czesto smigaja tak do pracy zeby uniknac korkow, jak auta nie maja bo nie ma garazu-parkingu pod budynkiem - to zeby uniknac stania pol godizny w korku w taksowce :)

a mi sie takie cos w tym stylu mniej wiecej marzy choc ogloszenie dalam pierwsze lepsze, wcale o duzo nie rposze, wcale nie o palace
http://www.lux-residence.com/fr/ven...8337-3354-75E4-8FCE-6C1B3D21224F/?xtor=ADC-60
a jak pomysle, ze to miasto zaraz za bulwarem kolo mojego domu to mnie cholera trafia, w niedizele tam chodzimy na spacerki : 15minut drogi, popatrzec i sie zdolowac :)

calkiem przyjemne...ale dla mnie do mieszkania musialoby byc nowoczesnie :-) ale chociaz raz chcialabym zamieszkac w starej kamienicy :-)

tutaj nowoczesnie to znalezc ciezko... a najgorsze ze jak nie ejstes milioner to musisz sie pocieszyc 90 metyrami za i tak 700 tysiecy, a wyglad ze zawalu mozna dostac : poslka pietrowka typowo socjalistyczna, czasem niepomalowana!!! ale kuzwa liczy sie metr kwadratowy i miejsce!!!! a czasem jak zwiedzasz czy dom czy mieszkanie to strach dotknac, ze sie instalacje rozleca, albo farba odpada...

reklama
Oj, i mnie na buty naszło! Właśnie jakieś kolorowe, bo ja stara konserwa mam tylko czarne, brązowe i beżowe... A tu na głowie kredyty, i do tego kolejne wydatki- w niedzielę komunia małża chrześniaka, a 30 maja chrzest synka mojego brata, i małża na chrzestnego chcą, więc w maju o szaleństwach zakupowych mogę zapomnieć.

Do góry