wejdz na youtube.com i wpisz KK Royal Berlin-Ci chlopacy napewno nie maja aut od taty ;-) za to kreca w nieruchomosciach i jezdza takimi furami ze glowa boli... nie ma takiej fury chyba ktorej nie maja
chcialabym nie miec chyba skrupolow jak oni-bo tacy to pozyja ;-)
zaraz patrze
tutaj jak mowie synkowie tatusia to 18-20 letni z 16 czy 8 dzielnicy, raczej zarobic jeszcze czasu nie mieli, bo matury niektorzy jeszcze nie zdazyli zdac
swoja droga smiac sie chce jak widzisz takiego nieopierzonego w takiej furze : masz ohote zapytac czy tata kupil na 18-tke, czy moze w ogole to jets tatowy, tylko na dziw wieczor pozyczyl
a ja wam powiem ze mnie samohody w ogole nie kreca... pewnie ze sa ladne, ale dziele je tylko na ladne i nie, duze i male
sprawne i niesprawne, wygodne i nie
o pozycji z abardzo dla mnie nie swiadcza, bo za duzo znam osob co jak sie mowi przyslowiowo chleb ze smalcem jadlo a jezdzilo drogim autem ( oczywiscie nie na rangi porshe, ale poslkiego osiedlowego parkiungu )
hmmm... ale zgadzam sie co do nieruchomosci : to jest dla mnie pozycja, jak widze w paryzu rodizny co maja po pol haussmanskiej kamienicy za kilka miliardow, albo chocby mieszkanie w dobrej dzielnicy za 2 miliony, czy wille w saint cloud za 3-4
jak wiesz ze ktos ma tam dom czy mieszkanie na wlasnosc, to wiesz ze milioner
i w sumie tutaj najwieksza wytyczna dobrej sutuacji sa wlasnie nieruchomosci... bo paryz piekny paryzem, moizesz byc w centrum, a ponad 50% rodzin mieszka w 40-50metrach z wiecej niz jednym dzieckiem...
pati toc to same auta migawki, a ja chcialam chlopakow obczaic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!