reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja sobie dzisiaj zakupiłam 20 krzaczków, stoją na tarasie czekam aż wreszcie przestanie padać bo inaczej to będzie ***** a nie trawnik już mi woda stoi na glinie przed domem;( szlag!!!! i podobno lata nie będzie w tym roku wiec wyruszam w ciepłe kraje, szukam ofert na necie;)

reklama
Sylwia wypluj te słowa dotyczące pogody. Adaś sponsoruje nam rodzinny wyjazd nad morze. Planuje wyjazd w czerwcu. Już się nie mogę doczekać, a Ty tu mi z takimi wieściami wyskakujesz. Akysz, akysz...

a propo`s marzen...to ja dodam, ze mi sie marzylo miec balkon z lazienki... i taras z sypialni- i tak modyfikowalam z p. architekt, co jej sie podobalo... stanelo na moim...ale taniej byloby nowy projekt kupic...no, ale juz nie bede sobie cisnienia podnosci;/...

pogoda w UK sie popsula...pada;/...

A jeszcze nie znalazłam nic konkretnego chce 14 dni samolotem Turcja, Egipt, Bułgaria albo cos w ten deseń, opcja all inclusive babcia nam dorzuca na wyjazd;) byle gdzie byle słońce było ;)

No musimy jakoś te wakacje przebebnić bo przedszkole zamknięte;( i biorę urlop raz ja raz mąż razem będzie tylko tydzień a tak trochę do dziadków poślemy trochę do mojej sis i jakoś przelecą wakacje.

Syla - super plany!

my szykujemy sie na wypad do Pl samochodem..z zatrzymankami po drodze;)...ostatni tydz sierpnia-pierwszy wrzesnia i wyskok w tym czasie nad nasz kochany Baltyk! tak dawno tam nie bylam...

Bałtyk tez bym chciała ale podobno lata nie bedzie...... a siedziec tam latem płacąc ceny nie małe to kaplica;(
A gdzie jeżdzisz nad polskie morze?

reklama
roznie...od Swinoujscia, ...miedzyzdroje...trzesacz, rewal, niechorze, ostatnio bylismy w mielnie.. itd...do ustki...
My glownie atakujemy zachodnia czesc Baltyku...po prostej od nas;)

Do góry