reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylka to podejmujesz sie powaznego projektu... Ja bym sobie rade dala z wnetrzem ale ogrod to zupelnie nie dla mnie...milo jest miec fakt ale projekt i pielegnacja stanowczo przerasta moje zdolnosci. Nawet kwiat na balkonie to juz wyczyn.

Pati fajne te oczka wodne...ja strasznie lubie taki proste linie i niemal geometryczne ksztalty (np. nie znosze okraglych basenow w hotelach...masakra...). Zasada ..im prosciej tym lepiej...chyba, ze zupelnie nielad artystyczny.

A wracajac do tematu watku to moje ostatnie zkupy to sklepy budowlane: szafki, farby, kable. Rezultat: wyspa w kuchni i lampy. Korytarz czeka na malowanie...a cale mieszkanie na porzadek ..bo jak na razie straszny chaos i pudla wszedzie. Ale ogolem musze przyznac dosc fajnie sie tu mieszka ...choc zapieralam sie przed przeprowadzka:-)

Cicha dawaj foty!!!!!

I jak miło ze się odezwałaś przywołałam Cie chyba myślami

A co do projektu to nie takie trudne ogolny zarys juz mam tez wlasnie prosty i geometryczny jutro jadę po część krzakow;) i robię casting na pana co mi przekopie i powyrywa chwasty

Jak rozpakuje choc czesc to popstrykam...bo na razie to jak tor przeszkod a nie mieszkanie :-)

ja jeszcze bym chciala miec w swoim ogrodzie nawozone piachu z plazy...do tego chociaz maly basen ...a jak nie murowany to dmuchany ;) i dwa drzewa posadzilabym tak zebym mogla hamak zawiesic...najlepiej jakies iglaste.... :-) ohh ja mam wizje na wszystko..ale kasy mi nikt nie chce na to dac :-D w zlych kregach chyba sie obracalam ;-):-D

reklama
Do góry