reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

E, Zosia chyba z 1 kwietnia z tego co pamiętam :-)
Oj ja też zdecydowanie proste formy lubię.
Sylwia, dawaj zdjęcie w szpilach!

reklama
a mi nie wyswietla stron..;/...bo to taki net:wściekła/y:

po zakupach - kupilam jedynie batetki takie czarne z takimi marszczeniami z przodu, sandalki- takie proste same srebrne paski i tunike koszulowa...juz jestem obkupiona do konca ciazy;-)..czasu mi zabraklo na bielizne bo musialam po mala jechac

umkknela mi jedna strona- Cicha WITAJ!!!

ja lubie jak jest duzo drzew iglastych...wtedy zawsze jest zielono a zima...mmm...tez kocham kwitnace magnolie, ale to jedna bym chciala mieec..taka perelke:)

Sylka to podejmujesz sie powaznego projektu... Ja bym sobie rade dala z wnetrzem ale ogrod to zupelnie nie dla mnie...milo jest miec fakt ale projekt i pielegnacja stanowczo przerasta moje zdolnosci. Nawet kwiat na balkonie to juz wyczyn.

Pati fajne te oczka wodne...ja strasznie lubie taki proste linie i niemal geometryczne ksztalty (np. nie znosze okraglych basenow w hotelach...masakra...). Zasada ..im prosciej tym lepiej...chyba, ze zupelnie nielad artystyczny.

A wracajac do tematu watku to moje ostatnie zkupy to sklepy budowlane: szafki, farby, kable. Rezultat: wyspa w kuchni i lampy. Korytarz czeka na malowanie...a cale mieszkanie na porzadek ..bo jak na razie straszny chaos i pudla wszedzie. Ale ogolem musze przyznac dosc fajnie sie tu mieszka ...choc zapieralam sie przed przeprowadzka:-)

CichA z tym kwiatkiem na balkonie to tak jak u mnie ;-) mi się marzy domek z ogródkiem w ogrógku trawka i już :-D no i basen morze być taki jak u Pati :-D
Już się nie mogę doczekać zdjęć waszej kuchni strasznie podobają mi się takie kuchenne wyspy :tak:

Irma ja zawsze byłam skłonna do trawy w ogrodzie ale jak teraz mam i trzeba kosić to jest masakra i już obmyślam ścieżki i rabaty z kwiatami żeby się nie zajeździć przy koszeniu

Pati, świetne te propozycje ogrodowe. Rewelacja!!!

Cicha, fajnie, że jesteś! Z niecierpliwością czekam na fotki. :-)

Wyspa w kuchni to tez mi sie podoba :-) a w lazience wanna po srodku :-) i koniecznie bym chciala sypialnie z tarasem... dobra skoncze bo ja sie rozmarze to nie skoncze :-D

reklama
Taaaa,jeszcze trzeba miec fundusze.... szwagierka wlasnie jest na etapie szukania dzialki badz kupna mieszkania-domu....i stanelo na tym ze chyba jednak kupia dzialke i wybuduja na nim dom...sama dzialka tam gdzie oni chca ok.500 metrow tylko jakies 800tys.euro...

Do góry