reklama
a mi nie wyswietla stron..;/...bo to taki net
po zakupach - kupilam jedynie batetki takie czarne z takimi marszczeniami z przodu, sandalki- takie proste same srebrne paski i tunike koszulowa...juz jestem obkupiona do konca ciazy;-)..czasu mi zabraklo na bielizne bo musialam po mala jechac
po zakupach - kupilam jedynie batetki takie czarne z takimi marszczeniami z przodu, sandalki- takie proste same srebrne paski i tunike koszulowa...juz jestem obkupiona do konca ciazy;-)..czasu mi zabraklo na bielizne bo musialam po mala jechac
Mi sie od zawsze podobal tekst "nie dosc ze pani brzydka to jeszcze niegrzeczna"-i tak bym tej pani odpowiedziala :-)
Pati tekst świetny, muszę zapamiętać
Sylka to podejmujesz sie powaznego projektu... Ja bym sobie rade dala z wnetrzem ale ogrod to zupelnie nie dla mnie...milo jest miec fakt ale projekt i pielegnacja stanowczo przerasta moje zdolnosci. Nawet kwiat na balkonie to juz wyczyn.
Pati fajne te oczka wodne...ja strasznie lubie taki proste linie i niemal geometryczne ksztalty (np. nie znosze okraglych basenow w hotelach...masakra...). Zasada ..im prosciej tym lepiej...chyba, ze zupelnie nielad artystyczny.
A wracajac do tematu watku to moje ostatnie zkupy to sklepy budowlane: szafki, farby, kable. Rezultat: wyspa w kuchni i lampy. Korytarz czeka na malowanie...a cale mieszkanie na porzadek ..bo jak na razie straszny chaos i pudla wszedzie. Ale ogolem musze przyznac dosc fajnie sie tu mieszka ...choc zapieralam sie przed przeprowadzka:-)
CichA z tym kwiatkiem na balkonie to tak jak u mnie ;-) mi się marzy domek z ogródkiem w ogrógku trawka i już no i basen morze być taki jak u Pati
Już się nie mogę doczekać zdjęć waszej kuchni strasznie podobają mi się takie kuchenne wyspy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wyspa w kuchni to tez mi sie podoba :-) a w lazience wanna po srodku :-) i koniecznie bym chciala sypialnie z tarasem... dobra skoncze bo ja sie rozmarze to nie skoncze
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati to zacznij juz budowac chate
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Taaaa,jeszcze trzeba miec fundusze.... szwagierka wlasnie jest na etapie szukania dzialki badz kupna mieszkania-domu....i stanelo na tym ze chyba jednak kupia dzialke i wybuduja na nim dom...sama dzialka tam gdzie oni chca ok.500 metrow tylko jakies 800tys.euro...
Podziel się: