reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

10 min chyba mnie ponownie logowalo na bb... a chcialam dodac, ze moj A zawsze mowi, ze woli pelniesze kobiety:D bo przynajmniej jest wieksza pewnosc ze zdrowa:D:D....tak sie nabija z mojego stanu...;) ale naprawde mam w nim duze oparcie czuje sie przy nim dowartosciowana:)

Mamoot zpobaczymy co sie da zrobic;)

reklama
Oj irmaa- musisz tej Pani mega antyreklame zrobić!!! co za bezczelność i głupota- żenniby jak ktoś ma pare kilo wiecej to powinien sie w byle co ubrac??? to nie te czasy-teraz w każdym rozmiarze możesz znaleźć coś fajnego nawet jesli trzeba trochę dłużej poszukać :)

Mi sie od zawsze podobal tekst "nie dosc ze pani brzydka to jeszcze niegrzeczna"-i tak bym tej pani odpowiedziala :-D

Rusia foty koniecznie :-)

u nas pogoda do dupy...nawet mi sie nie chce po sklepach latac :/

Juz postanowilam ze ide w tej sukience na wesele z 30-stki :-) kupie sobie za to jakas fajna duza branzolete ...bo ta sukienka jest taka ,ze nie trzeba duzo bizuteri.... ale fajna taka branzoleta bedzie fajnie wygladala :) i jakies delikatne kolczyki-reszte mam...juz wstepnie ejstem umowiona na paznokcie na 26-go...a w polsce w dzien wesela fryzjer i wizazystka :-)

UUUU Pati ale się upieknisz;)
My tez mamy wesele 29 ale chyba sie wykrecimy bo nam nie pasi;)
A ja sie nie moge doczekac na moje buty czerwone tyle ze na taką pogodę to powinni dawac jeszcze kalosze gratis

Teraz moje zakupowe szaleństwo przerzuci się na sklep ogrodniczy własnie szukam krzaczków i pnączy na mur.

Rozgladam sie tez za altanka bo grilla mój mąż chce sam budować kamiennego.

reklama
super miejsca!

Syla- chcialabym juz byc na tym etapie - uwielbiam nawet takie zakupy...cos dekorowac, ustalac, przestawiac...hmmm..juz jak zamykam oczy jestem na mojej dzialce!...a w kolo tak zielono...cisza, spokoj..ja na werandzie czytajaca soboie ksiazke i popijajaca winko....obok 2 duze psy i dzieciaki w szkole:D:D

dzis nie jade do szkoly- strzelam bunt- zaraz jade na miasto ..potrzebuje do moich nowych ciuchow baletek-zwyklych czarnych..klasycznych...bo moje juz sie wysluzyly;) do nowych butow- bo kupilam fioletowe a`la emu - apaszke, badz koszulke sportowa w tym samym kolorze ewent.zolta ze srebrnymi wstawkami i bielizne- ciekwae ile z tego uda mi sie kupic, bo jakiegos mam lenia i nie chce mi sie jechac............................................

Do góry