reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati świetne zakupy. Trochę szkoda, że modelka odmówiła pozowania. mam jednak cichą nadzieje, że wkrótce jednak ją zobaczymy w nowych ciuszkach. A żakiecik fajny.ładnemu we wszystkim zawsze ładnie.

reklama
Zakietu kurde nie mam bo sklepu nie znalazlam...ale w Tczewie jest wiec moze jeszcze dostane.,..a te buty w ccc to jednak takie sobie...wiec nie kupilam...

Natalia fajny taki marynarski styl...tez sie czaje na taka tunike w paski na allegro ;-)
Kupolam sobie biale spodenki na lato...takie ciut za posladki:szok::-D:-D:-D:-D bede promowac celullit ;-):-D a mlodej tunike kupilam w 5-10-15 -za chyba 14.90 :-)

Natalia fajny taki marynarski styl...tez sie czaje na taka tunike w paski na allegro ;-)
Kupolam sobie biale spodenki na lato...takie ciut za posladki:szok::-D:-D:-D:-D bede promowac celullit ;-):-D a mlodej tunike kupilam w 5-10-15 -za chyba 14.90 :-)

:szok::szok::szok::szok::szok: ciut za posladki???? looo jezu... a ile to jest 'ciut'? az mnie zestresowalas
ja osttani raz takie cos to krotkie dzinsowe z zary chyba 2 albo 3 lata temu i zle sie czulam.
a teraz zaluje bo dzis jets jeszcze gorzej hahahahahahhahahaha
moze sie odwaze: ale na plazy
jakies japonce, t shirt na stroj kapielowy no i szorciki krociutkie
pomysl ogolnie i typ ciucha uwielbiam, tylko ze za sport sie powinnam wziac... a nie czekolade i czpisy z sosikiem mekykanskim ;))))

no powierdzmy ze poki co lepiej sie czuje w tunice. do kostek hihihihihihihi

Hehehehe-tuniki do kostek :-D
Ja mam takie czarne spodenki i na urlopie w Chorwacji wyskoczylam na impreze w takich ;-) do tego szpile :-D
Cellulit mam na szczescie taki wzgledny...za to jak poslady napne to normalnie dziura na dziurze:szok::-D ale co tam-pokazcie mi taka lub takiego co wcale nie ma.... ooo :shocked2:;-)

Ja ostatnio nie jestem kupujaca tylko sprzedajaca :-D
Sprzedalam juz spacerowke po Noemi,z Baska dobiylysmy utargu na fotelik na rower...
dzis sprzedalam lodziarnie play-doh-mloda sie tym nie bawila wiec bez sensu-kolejna rzecu uzyta z 5 razy...
i puzzle oraz ukladanki drewniane tez sprzedam :-) ciuchy bede w De sprzedawac bo sie lepiej oplaca :-)

Aha przyszedl ten sweterek i spodnie co zamowilam...super-normalnie nowe prawie..nawet sladow uzytkowania nie widac...bede teraz czesciej rozgladac sie za czyms fajnym dla mlodej :-)

reklama
Do góry