reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

kuchnia- pralka, susarka, zmywarka, lodowka itd zabudowane
p355901722.jpg

reklama
Fajne ale jak sobie pomyśle ile to roboty z urzadzaniem:-)

A to chyba nie sa balkony tylko takie barierki za balkonowym oknem:-)

dla mnie urzadzanie mieszkana- wycia gniazda przed urodzneiem dziecka to czysta przyjemnosc uwielbiam kupowac, planowac...

a co do balkonow- tak to sa takie 2 okna balkonowe

Rusalko niefajnie postempowanie 'landlorda' ale dobrze, ze wam sie wszystko lozylo i ze jestescie zadowoleni z nowego mieszkania. No a urzadzanie fakt, ze troche bedzie :-)

A co do przewpsow to u nas tez jest taki, ze dzieci powinny miec osobne pokoje ale to dopiero jest brane pod uwage jak ida do szkoly. No i nasze mieszkanko tez poszlo bo ostatnio jak wahalismy sie nad przeprowadzko to informowalismy wlasciciela i prosil wowczas, zebym potencjanych kandydatow juz nformowac o nowym czynszu...+ 800...czyli spora roznica ( a my tez nie powiem juz teraz placimy sporo).

reklama
Rusia ja tez lubię ale zeby to zrobic dokladnie tak jak mi sie podoba bez półśrodków to musiałabym chyba bank okraść:-)

ja bede starala sie urzadzic to mieszkanko ladnie -jak najladniej...i kupie kilka rzeczy, kotre bede mogla zabrac ze soba...a jak nie..to bede musiala sie zadowolic polsdorkiem..bo za 2 l bede urzadzac juz na cacy moj dom..wiec nie chce wywalac kasy ot tak na luksusy na 2 lata(szczegolnie, ze narazie umowe podpisujemy na rok..bo nie chcemy dluzej ze wzg. na to, ze ...moze wygramy w totla..zdarzy sie cud i wrocimy szybciej?:szok::-D:-D..marzenia

Do góry