reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

nooo- te 3 dni to byl dla nas ogromy stres...ogladanie mieszkan/szukanie/..itd...ale by nie zapeszac- zdradze tylko, ze wstepnie podpisalismy umowe....i w sobote dopelniamy reszty i (oby !)dostajemy klucze do nowego apartamentowca:-):-):-):-)

reklama
Szybko to Wam idzie...U nas tak nie mozna sobie kogos poprostu wyrzucic z mieszkania...a szczegolnie jak kobieta w ciazy...nawet jak nie placa czynszu....Taka chora troche polityka jak dla mnie bo np.sa ludzie ktorzy demoluja,nie placa a i tak za duzo nie mozna im zrobic....:confused2:

tu niby tez i mimo, ze nie mial z nami nigdy problemow, wszystie platnosci on time!Joyce-nasza starsza sasiadka - zza sciany, ktora zajmuje sie m.in. jego sprawami administracyjnymi, a ktora nas bardzo polubila -byla w szoku...jej syn...rodzina, z ktorymi sie zzylismy, do ktorych sie przyzyczailismy, oni do nas...rozmawiali z nim o tym i tu jest takie prawo, ze kazde dziecko musi miec swoja sypialnie-pokoj...no i on nagle staje sie taki uczciwy, ze jak mial zaznaczone w umowie 28 dni na wypowiedzenie um...tak tez zrobil(gdzie tu duzy podatek placi sie za mieszkanie i tylko my chyba z Polakow go placimy, zaTV zreszta tez..itd..ale to juz nie moj problem......Ja o nim zdnaia nie zmienie...wiem swoje-juz teraz orientuje sie -ceny mieszkan znacznie poszly w gore!..no i za to nasz teraz na bank zawola wiecej...wiec co mu po nas...jestesmy jedna ze 120 rodzin, ktore w manie wynajmuja od niego mieszkania(kasiasty gosc, a wyglada i zyje jak dziad!!!jest chytry, wyglada i zachowuje sie jak lis!:-D
tak czy siak...i dla mnie jakos tez sprawy szybko sie tocza...ale zmobilizowalismy sie.,..i jakos jesli dostaniemy to mieszkanie(sprawdzaja nasza prawdomosc co do zarobkow i takie tam- standardowa procedura) to naprawde udalo nam sie i bylibysmy szczesliwi! wiec prosze trzymajcie kciuki!:tak:

no i za 2-3 h bedziemy (mam nadzieje) znali plec dzidziusia:-)

Ostatnia edycja:
ooo nawet nie zauwazylam, ze mam inny login:szok: juz wczesniej pisalam do admina..ze mi te l -polskie nie pasuje, bo nie moge sie logowac np. w telefonie..na kompie umiem kopiowac, ale w telefonach nie..i nieraz chcialam wejsc i dupcia..a moge byc w zwiazku z przeprwowadzka kilka dni bez netu w kompie to bede miala w telefonie:-)
pisz do admina

len!:-p:-D

a teraz wracajac do tematu watku...czekaja nas nowe wydati, bo mieszanka tu zawsze(czyli 3) mielismy umeblowane..a to wchodzimy na swiezutkie ..pusciukie pokoje:-D co akurat baardzo nas cieszy:-)bo bede sobie sama urzadzala

w sumie to mam kilka agencyjnych zdjec tego mieszkanka...mialam nic o nim nie pisac, nie jarac sie jak kluczy nie dostane..a tu dupa blada nie potrafie:-Djak caly czas o nim mysle:-D:-D
to budynek z zwe.-nasze bedzie pierwsze pietro

p155901721.jpg

reklama
Do góry