reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia tak teraz ogladam raz jeszcze mieszkanie-a gdzie pokoj dla malego?
patrycja24berlin
Syla wklej jakies linki co wyjatkowo polecasz bo ja za tydzien -max dwa bede zamawiala partie jakas :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Polecam
POSSIBILITY RASPBERRY 525 ml - SZAMPON ŻEL BALSAM (921484111) - Aukcje internetowe Allegro
DGJ - HYPOALERGICZNY BALSAM DLA DZIECI (921363771) - Aukcje internetowe Allegro
DGJ - HYPOALERGICZNY PŁYN DO KĄPIELI DLA DZIECI (921377932) - Aukcje internetowe Allegro
kilka takich w róznych kolorach
SALLY HANSEN CLEAR RAISIN -18 godzinny błyszczyk (922854926) - Aukcje internetowe Allegro
LOREAL GLOSS COLOR BEIGE SZAMPON 250 ML (920892081) - Aukcje internetowe Allegro
to chyba tyle z tych co mi najbardziej pasuja aaa i jeszcze masło kokosowe Enliven
POSSIBILITY RASPBERRY 525 ml - SZAMPON ŻEL BALSAM (921484111) - Aukcje internetowe Allegro
DGJ - HYPOALERGICZNY BALSAM DLA DZIECI (921363771) - Aukcje internetowe Allegro
DGJ - HYPOALERGICZNY PŁYN DO KĄPIELI DLA DZIECI (921377932) - Aukcje internetowe Allegro
kilka takich w róznych kolorach
SALLY HANSEN CLEAR RAISIN -18 godzinny błyszczyk (922854926) - Aukcje internetowe Allegro
LOREAL GLOSS COLOR BEIGE SZAMPON 250 ML (920892081) - Aukcje internetowe Allegro
to chyba tyle z tych co mi najbardziej pasuja aaa i jeszcze masło kokosowe Enliven
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
to od tego kupowałam co ostatnio a jeszcze kupiłam kilka innych kosmetyków z Musteli dla Wojtka:-)
reklama
patrycja24berlin
Dzieki :-)
Kosmetykow do kapieli mam narazie full...po gwiazdce...urodzinach itp...ale ten szampon kupie na wyprobowanie...blyszczyki...i musze kupic sobie te pudry w kulkach co ostatnio bo rewelacja sa :-) zamiawailas tez?????
Masz jakies lakiery w kolorze czerwieni-taka intensywna bym chciala-jak krew
Kosmetykow do kapieli mam narazie full...po gwiazdce...urodzinach itp...ale ten szampon kupie na wyprobowanie...blyszczyki...i musze kupic sobie te pudry w kulkach co ostatnio bo rewelacja sa :-) zamiawailas tez?????
Masz jakies lakiery w kolorze czerwieni-taka intensywna bym chciala-jak krew
Podziel się: